Hvordan til at lukke et hul i Sheetrock

July 7

Hvordan til at lukke et hul i Sheetrock

Reparation af hul i Gipsvægge er en af de nemmere projekter en boligejer kan gennemføre. Uanset størrelsen af hullet eller omfanget af skaden, kan du generelt lukke op et hul og fuldt reparere væggen i bare et par timer, hvis ikke mindre. Dette er en af grundene til det betaler sig altid at have et par stykker af skrot drywall handy.

Instruktioner

•Rengør kanten af hullet med sikkerhed kniv for at sikre, at ingen iturevne stykker af drywall vil mar overfladen, når det er malet.

•Klippe et stykke af skrot drywall lidt større end størrelsen af hullet i muren, derefter bruge sikkerhed kniv til at score en streg midt igennem. Fastgør drywall i to stykker, men ikke klippe papir på bagsiden af drywall. Dette vil tillade dig at fold brik i halv til at passe ind i væggen.

•Poke et hul i midten af papir på bagsiden af drywall du bare vrissede i halv, og køre strengen gennem dette hul. Binde en tandstikker i slutningen af denne streng, så strengen ikke kan trækkes tilbage gennem hullet. Tandstikker skal placeres på siden af drywall, der har knæk, ikke den side, der har uncut papir opbakning.

•Klap drywall i halve, derefter indsætte det i hullet i væggen. Udfolde sig det mens det er i væggen og trække den mod bagsiden af drywall hullet til at give en opbakning til gips til at holde imod. Hold strengen fast så drywall stykke ikke glider rundt.

•Applicer gips i hullet med en spartel, mens du holder stramt til strengen. Hvis det er et større hul, er det en god idé at lægge små stykker af skrot drywall inde området reparation, mens det er at være klistret, således at gips vil have noget at holde fast i, i stedet for at løbe tør for reparation. Fortsat holde snor i et par minutter at tillade gips til at begynde at indstille.

•Klippe streng med sikkerhed kniv, lad derefter gips til helt helbrede før du fortsætter.

•Sand ned gips på reparation således at det er endda med resten af væggen, derefter male væggen med en matchende maling skygge at fuldføre reparationen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com