Hvordan man kan tage ud på bagsiden af et Toilet

July 8

Hvordan man kan tage ud på bagsiden af et Toilet

Forskellige toilet reparationer kan kræve fjernelse af den bageste del af toilettet. Bagsiden af et toilet, kaldet tank, holder vandet og indeholder de arbejdende dele til skylning. Et toilet tank er boltet på toilettet base med to lange bolte, der indsættes gennem indre af tank bund og basen. Fjerne et toilet tank tilbage ved hjælp af fælles værktøjer og en moderat mængde af indsats.

Instruktioner

•Find vandforsyning shut-off ventil mod gulvet i venstre side. Drej håndtaget med uret, indtil det stopper. Dette afbryder på toilettet vandforsyning.

•Flush på toilettet til at fjerne det meste af vandet i tanken. Fjerne tank top og sæt den til side. Brug en svamp til at suge og fjerne de resterende vand fra tank.

•Find bolte under toilet tank, at sikker det på toilettet base. Brug et par tænger til at dreje Vingemøtrikker mod uret at sikker bolte. Selvom Vingemøtrikker er designet til at vende i hånden, har du sikkert brug tænger til at løsne dem.

•Lift toilet tank lige indtil bolte klart bunden og sæt beholderen på et håndklæde hvor det ikke vil være i vejen for reparation bliver udført.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com