Kobber folie vs aluminium folie dæmpning

March 8

Kobber folie vs aluminium folie dæmpning

At vide hvor længe kobber eller aluminium folier vil vare kan hjælpe dig finde ud af, hvilken type folie til brug i kunst og kunsthåndværk eller indpakning varer. Aluminiumsfolie bruges til isolering, kunst, mad emballage, mens kobberfolie bruges til illustrationer, afskærmning eller i produktion af printplader. Da illustrationer er det eneste fælles område både folier bruges, skal du ved hvilke materiale holder længere, så illustrationen holder længere.

Sporvidde

Kobber og aluminium folie kommer i forskellige sporvidder. Sporvidde af disse metaller vedrører tykkelse. Kobberfolie har en mindste sporvidde.0005 inches, mens aluminium folie mindste sporvidde er.00017 inches, med en maksimal måler kun.00059 inches. Da kobberfolie er tykkere end de fleste aluminium folier, det ikke bære så hurtigt som aluminium. Den tykkere sporvidde af kobberfolie forhindrer den i tyndere så hurtigt som aluminiumsfolie vil bære.

Temperering

Selv om begge folier kan købes i temperament fra udglødet gennem fuld hårdhed, er den kobberfolie mere holdbare end aluminiumsfolie, fordi det ikke rive så let. Når aluminiumsfolie er hærdet til fuld hårdhed, er dens dæmpning stadig begrænsede i forhold til temperering af kobberfolie. Aluminium temperering er svagere og mindre holdbare på grund af den måde, legeringen er fremstillet.

Core

Centrale forskelle mellem de to folier også gøre en kobber stærkere og mere holdbare end aluminiumsfolie. Aluminiumsfolie kan produceres med fiber, stål eller plastik kerne, mens kobberfolie er fremstillet med den samme type af kerne, dens finish er forskellige. Kobberfolie kan have en finish, der er hot tin dyppet eller tin belagt gør det stærkere og mindre tilbøjelige til at tynde let. Aluminiumsfolie har ikke en finish at gøre det stærkere.

Legeringer

Ren kobber er sjældent fundet og er kombineret med mange andre metaller eller legeringer til at producere kobberfolie, hvilket gør det til en stærkere materiale end aluminiumsfolie. Selvom aluminiumsfolie modstår fedtet produkter, såsom fedtstoffer, det ikke modstå basisk produkter såsom sæber og rengøringsmidler samt kobberfolie. Sæber og rengøringsmidler bære legeringer af aluminium hurtigere end de kobber folier. Hvis du bruger kobberfolie i glas illustrationer, kan det vaskes eller skinnede uden bekymrende omkring den metal forværres. Vask aluminiumsfolie med sæbe eller rensemidler kan bryde ned legeringer eller kemikalier, der anvendes til at producere aluminium.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com