Hvordan man gør en Snapdragons have

July 9

Hvis enhjørninger og dragons er den ting din barndomsdrømme var lavet af, er en snapdragon haven sikker på at vække barnet inden for. Disse gammeldags blomster producerer høje spir foret med blomster, der ligner hovedet af flerfarvede drager. Når klemt mellem tommel- og pegefinger, åbner gabende kæben kun for at fastgøre hurtigt lukket efter løsladelse. Spænder i størrelse fra dværg 6-tommer sorter til høje snapdragons, som når højder på 4 fod eller mere, oprette disse blomster helt fornemmelsen i blomsterhaven.

Instruktioner

•Forbered jorden for en snapdragon seng i et område, der modtager fuld eller delvis sol. Indtil jord til en dybde af 8-10 inches. Ændre med en 2 - 4 tommers lag kompost eller godt rådnet gødning. Dette sikrer en god dræning og forbedrer beluftning.

•Indstil snapdragon haven farveskema. Disse slående blomster kommer i lyse pastelfarver, lyserød og gul, men også sport strålende nuancer af rød og orange og kan være enhver farve end ægte blå.

•Consider overordnede udseende du ønsker at oprette. Cool lilla og lyserøde farver giver en illusion af afstand og er bedst anvendes i områder, som du ønsker at aftage i baggrunden. Varme farver såsom røde og orange vises tættere.

•Vælg snapdragons i varierende højder. Snapdragons er klassificeret som dværg snapdragons at når højder på 6 til 15 inches, mellemstore snapdragons, som når højder fra 15 til 30 inches og høje snapdragons, at når en højde på 30 inches til 4 fod eller mere.

•Plant høj snapdragons i midten tilbage i haven, hvis det vil blive set fra én vinkel. For runde senge, der er set fra flere vinkler, skal du placere de højeste planter i midten. Plads efter anbefalinger for din specifikke planter – typisk 6 inches fra hinanden for dværge og 12 til 18 inches fra hinanden for højere sorter.

•Arrange mellemstore snapdragons foran de høje snapdragons i senge set fra én vinkel eller omkring de høje snapdragons i en rund seng fra flere vinkler. Observere korrekt afstand til at tillade din have masser af plads til at vokse.

•En komplet blomsterhave ved at plante dværg snapdragons i forgrunden.

•Kapacitet grundigt at fugtes jorden til rodniveau. Hold jorden fugtig, indtil planter viser tegn på vækst. Reducere vanding til en gang om ugen, eller når jorden tørrer 1 tomme under overfladen.

•Fertilize snapdragons med vand-opløseligt gødning beregnet til blomstrende planter to gange om måneden i perioder med aktiv vækst.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com