Hvordan man dyrker Fava Bønner i Zone 7

July 9

Fava Bønner, også kendt som bønner og fælles bønner, er en hårdfør række bønne plante. Disse er buskede etårige planter, der vokser fra foråret til at falde og opnå en gennemsnitlig højde af 3 til 4 1/2 fod. Selv om fava bønner er medlemmer af bælgplanter familien og kræver nogle af de samme vækstbetingelser som andre bønner, disse planter er mere hårdføre til kulde og frost og foretrækker køligere vækstbetingelser i sommer. Dette gør fava bønner velegnet til USDA hårdførhed zone 7, som præsenterer en kortere vækstsæson og køligere somre end nogle af de varmere regioner.

Instruktioner

Dyrknings dit voksende område for at sikre dig, at du kan vokse fava bønner. Høst til tabel bemærker, at fava bønner gør bedst i temperaturer på 60-65 grader Fahrenheit og kan vokse på 75 grader Fahrenheit på det varmeste. Varme områder understøtter muligvis ikke fava bønner, selv i zone 7.

•Plant bønner i det tidlige forår efter de sidste frost datoer, der spænder fra begyndelsen til midten af April i zone 7. Selv om fava bønner er hårdføre for frost når de er modne, vil unge frøplanter mislykkes i kolde temperaturer. Denne timing giver også bønner en fuld 80 til 100 dage til at modne. Vælg en placering, der får fuld sol i otte timer hver dag, med komplet dræning.

•Amend jord med en kombination af halv quick-afløb jord og halvt organisk kompost, til en dybde af 4 inches. Alle vegetabilske planter kræver løs, hurtig-afløb jord og mislykkes i stillestående vand. Økologisk kompost tilføjer et boost af rige sure ernæring til jorden for bean planter vækst. Tilføje en dosis af 5-10-10 gødning til jorden for at øge næringsstofferne.

•Plant planter 2 til 4 inches fra hinanden, og vandet dem med en tomme af vand. Vedligeholde fava bønner gennem sommeren med 1 tommer vand om ugen for at holde jorden fra tørring. Da fava bønner er hårdføre for frost, holde dem udendørs indtil deres udløb, uanset datoen frost i zone 7.

Tips & advarsler

  • University of Minnesota-udvidelse advarer om, at nogle mennesker er følsomme over for rå fava bønner og kan blive meget syge, når de spiser bønner. Webstedet anbefaler at gartnere og kokke altid tilberede fava bønner før servering dem.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com