Principper for rengøring

July 9

Principper for rengøring

Principper for rengøring dække rengøring indersiden af et hjem, herunder møbler, fjerner skidt, vaske sengetøj, gulve, vinduer, støvsugning og afstøvning. At have et rent hjem hjælper med at forebygge sygdomme og reducerer den relaterede stress i en usoigneret hjem. Rutinemæssig vedligeholdelse sparer tid i det lange løb - det er lettere at skrubbe en balje hver par uger end det er at få den bebyggede udskud, hvis du kun krat det én gang hver par måneder. Efter aforisme af at have et sted for alt og sætte alt i dens sted vil spare dig tid på udkig efter varer.

Daglige principper

Især i områder, hvor sanitet er en bekymring som køkkener og badeværelser, bør du følge daglige principper i husholdning. Køkken gulve skal fejes efter hvert måltid. Spot ren bordplader, tømme skrald og sætte alle fødevarer væk korrekt. Tørre overflader ned og lad lufttørre natten over.

Ugentlige principper

Nogle gøremål skal gøres mindst en gang om ugen. Vakuum, feje eller vask alle gulv overflader mindst en gang om ugen. At holde gulvene rene vil forhindre enhver kilde til lint, snavs, mad og så videre fra at være gået på og slæbt til andre områder i hjemmet. "Et sting i tide sparer megen kvide" gælder her. Grundigt støv alle møbler og tørre ned nogen keramik, fotorammer, bøger og elektronik hver uge. Alle seng og bad sengetøj skal vaskes i varmt vand mindst en gang om ugen. Grundigt desinficere badeværelse toilet skåle, håndvask og badekar områder. Bedre boliger og haver tyder på, at du starter med køkken og badeværelse, når man behandler de ugentlige gøremål, fordi de er høj-trafik værelser og desinfektion er nøglen til at forebygge sygdom.

Månedlige principper

Oplede og støv enhver støbninger, loft fans, dørkarme og bog hylder. Fjerne gardiner inden aftørring og vaske rene gardiner efter behov. Under den pænere vejr når windows er åbent og den smukke sheers slag med brisen, de får støvet, kan så månedlige vask være nødvendig. Bed spreads, tæpper på sofaen, smide tæpper og andre sengetøj udsat skal vaskes hver måned.

Forår og efterår rengøring

For forår og efterår rengøring, windows, gardiner, alle træværk og lister rundt om vinduerne, strippet og rengøres. Tag skærmbilleder og hvilken som helst Vinduer du kan og vaske dem ned udendørs, eller hvis du har til, vaske dem af i dit brusebad. Gardiner bør rengøres, eller vasket, alle sheers vasket, mini-blinds taget ned og vaskes i badekarret eller indkørsel. Åbner alle vinduer og luft ud af huset, når du gør de store støvede gøremål som disse. Husk på at når du gør dette, vil du finde dit eget mønster til at holde dit hus ren.

Udendørs husholdning principper

Udendørs vedligeholdelse husholdning skal være iværksat, også. Græsplæne, tag, regn tagrender, døren måtter og leaf fjernelse er prøve udendørs principper af rengøring der skal udføres rutinemæssigt. Vedligeholdelse for værftet er en ugentlig opgave, men strukturen i hjemmet skal checkes om hvert halve år, således at enhver sag kan fanget og repareret på det tidligste mulige tidspunkt. Hvis du lader dine tagrender, fyld med blade vil du ende med en tagkonstruktion, der misbruges. Skære græs er ugentligt lettere end at skære det samme område kun en gang om måneden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com