Hæve på pladen til bunden af et Toilet

July 10

Hæve på pladen til bunden af et Toilet

Mens Gulvbelægning i dit badeværelse kunne have været skinnende og nye år siden, nu virker det, træt og slidt. Samtidigt med at installere dit nye gulv, skal du øge højden på dit toilet flange, pladen installeret i gulvet over linjen affald. Stedet for ripping ind i afløbsrør, bruge et toilet flange riser, som er en metal eller plast plade, som passer lige ned i flange og kan stables tilføje bare den rigtige mængde af højden.

Instruktioner

•Rengør snavs, snavs eller rester af gamle voks ringe ud af toilet flange i gulvet. Sørg for det er ikke brudt eller har behov for reparation.

•Kontrollér en slange af blikkenslager putty, og form den til en ring omkring toilet flange. Kit vil forsegle utætheder potentielle både spildevand og kloak gasser.

•Tryk på flange riser jævnt i blikkenslager er kit. Sørg for huller til bolte gulvlinjen op i både flange og flange riser. Hvis det er nødvendigt, placere flere blikkenslager er kit over riser ring og installere en anden riser, indtil dit toilet flange er opbygget til at opfylde højden af dit gulv.

•Fjern alle overskydende blikkenslager er kit, der har squished ud af flange risers med en spartel.

Tips & advarsler

  • Når du udskifter en toilet, bruge en midlertidig cap eller ting klude i linjen affald til at forhindre kloakken gasser fra fylde dit badeværelse, mens du arbejder. Husk at fjerne disse elementer, før du installerer den nye toilet!

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com