Pool hegn ideer i Phoenix

July 10

Mange Phoenix, Arizona boliger har baggård puljer på grund af områdets året rundt høje temperaturer. En pool hegn kan tilbyde både privatlivets fred og barnets sikkerhed under tilføjelse til dit hjems skønhed. Sikre jeres indhegne overholder Phoenix city lov: det skal være mindst 20 inches fra kanten af vand og mindst 5 fod høj, uden huller eller åbninger større end 1 3/4 tommer. Mange pool hegn ideer kan opfylde disse retningslinjer.

Vinyl hegn

Den mest alsidig og økonomisk valg når det kommer til pool hegn er at vælge vinyl. Næsten ingen vedligeholdelse er påkrævet. Dette materiale kommer i en række farve og stil valg. Du kan endda købe vinyl hegn, der efterligner udseendet af sten til en brøkdel af prisen for ægte rock. Hvis du ikke vil naboerne ser, mens du er i poolen, vælge en høj privatliv hegn. Gå efter en, der overstiger 5-fods minimum. For at tillade nogle lys gennem, forlade det fast til de første fem fod og top med gitter.

Glas hegn

Hvis du har et stort budget, gå med et glas pool hegn til en sofistikeret look, der tillader dig at se poolen og ørkenlandskab ud over. Denne type af hegn blander problemfrit i miljøet og lader ejer nyde det visuelle aspekt af vand-funktionen. Glas pool hegn er lavet af hærdet glas, hvilket gør dem brudsikkert og sikker. Husk på, at denne type af hegn skal renses ofte, da snavs tendens til at være synlige på det.

Adobe og smedejern

Adobe er en populær sydvestlige stil, fælles i Phoenix-området. Indarbejde dette byggemateriale i dit hegn ved at bygge jævnt fordelt adobe kolonner omkring poolen. Installere en smedejern hegn malet en bleg farve, så det ikke absorberer solens varme ørken mellem kolonnerne. Smedejern hegn kræver lidt vedligeholdelse, især i en by som Phoenix, med lave gennemsnitlige nedbør.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com