Hvordan til at udfylde huller i køkkenskabe

July 11

Hvordan til at udfylde huller i køkkenskabe

Dine køkkenskabe fylder så meget areal i køkkenet, deres meget udseende dybt kan påvirke resten af køkkenet. For eksempel, hvis din frysere ser gamle og nusset, kan de let forårsage resten af dit køkken til at virke nusset så godt. Men, du kan holde dit køkken ser lyse og uberørte hvis du gør grundlæggende vedligeholdelse til din frysere. En side fra rengøring din frysere, er udfylde de huller, de måtte erhverve over tid også vigtig.

Instruktioner

•Undersøg din frysere omhyggeligt. Kigge efter små huller og cirkel hvert hul med et stykke kridt. DAB hvert hul med en lille kreds af træ kit og skubbe kit i hvert hul med en spartel. Udjævne overfladen med en murske. Lade dem tørre.

•Sand ned i puttied huller med 150-sandkorn sandpapir. Tør ned kabinetter med en tack klud til at fjerne støv.

•Undersøg dine køkkenskabe omhyggeligt. Søg lille lille sort eller mørk brun knaster i træet. Disse mangler er ikke helt huller men fra langt væk de kan ligne huller. DAB hver knude med en voks blyant i en nuance, der svarer til træ af din frysere.

•DIP 3-tommer nylon børsten i nødvendige finish. For eksempel, hvis din kabinetter har maling på dem, gå over dit arbejde i paint. Hvis de har været lakeret, bruge lak.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com