Ikke-klæbende Duck hylde Liner ideer

July 11

Selvklæbende hylde liners kan give inde i dine skabe og skuffer et nyt look. Men hvis du nogensinde har brug at fjerne lineren, processen kan være svært. Når du skræl foringen væk, kan tyk, stærk selvklæbende opbakning efterlade stykker af sig selv på overflader. Duck ikke-klæbende hylde liners forebygge problemet ved fremstilling liners uden nogen limrester. En tekstureret design holder linerne på plads.

Ramme pladsen

Rammen på indersiden af overflader med to forskellige farver af ikke-klæbende hylde liners. Vælge en neutral eller lys farve til center del og en mørkere nuance, der vil vise bagfra langs kanterne. Måle størrelsen af rum, og skære et stykke af hylde liner til at matche målingerne. Skære et andet stykke fra en anden farve, og gøre stykke lidt kortere og mindre bred. Placere de større stykke ned først med den mindre stykke øverst for at skabe et indrammet design.

Stribet Design

Du kan oprette et design, der er udstyret med enten vandrette eller lodrette striber. Vælge fire farver af ænder ikke-klæbende hylde liners. Måle længden og bredden af din hylde eller skuffer. Divider bredde eller længde af skuffen med fire. Skære en del af hylde liner fra hver farve efter dine mål. Arrangere de stykker side-by-side enten lodret eller vandret baseret på hvordan du klippe liner.

Skitse elementer

Du kan identificere formålet med skuffe eller hylde af beskriver emner, der vil kalde denne plads hjem. Skære hylde liner til at passe inde i det specifikke rum. Arrangere elementer på toppen af liner, og plads dem ud lige. Spore kanterne af elementerne med en permanent markør, picking en farve, der supplerer den farve eller design af hylde liner. Hvis du vil skrive navnet på hver enkelt vare inde i dispositionen.

Dekorative Liners

For en klassisk og traditionel look, vælge en af designet ikke-klæbende hylde liners fra Duck. Virksomheden har flere forskellige design, herunder en med taupe baggrund og vintage stil druer på tværs af toppen. Zefyr mønstre med taupe eller rød og hvid kontrol kan give dit køkken et stilfuldt look. Bruge de designede liners til at matche indretningen af rummet, og hvis du ikke kan lide et design, ikke-klæbende liners kan byttes ud nemt for en anden.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com