Sådan fjernes en Rust pletter fra tøj

July 11

Hårdt vand kan forårsage rust, som kan opbygge inde i din vaskemaskine og overføre til dit tøj. Rust sker også, når du bruger metal bøjler til tørre tøj. Dybest set overalt, hvor der er metal og fugt, tøjet kan blive påvirket, hvis der er kontakt. Heldigvis, at slippe af med de rust pletter er muligt, og det behøver ikke at være en stor udfordring.

Citronsyre

Appelsiner, citroner og limefrugter er sure, hvilket betyder, at de vil spise gennem rust på dit tøj, uden at forårsage skader på stoffet. Pres saften fra en frisk appelsin, citron eller lime på tøj sammen med et strejf af salt. Gnid saft og salt i pletten og lad det sidde i 20 minutter, giver saft og salt til at løsne op for rust. Hvidvaske som normalt.

Eddike

Ligesom citronsyre, hvid eddike er en sur og er sikkert at bruge på tekstiler. Kombiner den hvide eddike med fløde af tandsten, hvilket også er sure, at gøre en pasta-lignende stof. Gnid pastaen over pletten, forsigtigt massere det ind i fibrene i stoffet. Tillad pasta til at sidde, indtil det tørrer. Brug en fugtig vaskeklud til at tørre væk tørret pasta. Vask tøjet som normalt.

CLR

CLR, som står for calcium, kalk og rust er et badeværelse renere, der kan købes på ethvert hjem forbedring butik eller købmand i husstanden rengøring sektion. EF-referencelaboratoriet kan fjerne pletten fra dit tøj, selvom det skal anvendes i en fortyndet form, så det ikke skader dit tøj. Halvdelen og halvdelen vil udvande CLR nok til at gøre det sikkert for dine tekstiler, men vil holde den stærk nok til at spise rust. Ikke hælde løsning direkte på stoffet, temmelig våd en vaskeklud og ising tøjet indtil pletten er fugtig. Tillade løsning at sidde på pletten i 10 minutter inden vask.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com