Hvordan til at bekræfte en ændring i postadresse

July 11

United States Postal Service processer omkring 40 millioner ændre adresse anmodninger om hvert år. Validere din ændring af postadresse med postvæsenet er et vigtigt skridt i at beskytte dig mod identitetstyveri. Det har udviklet effektive måder at bekræfte en ændring af adresse anmodningen, og processen er relativt ligetil, hvis du ved, hvad de kan forvente.

Instruktioner

•Visit US Postal Service hjemmeside og udfylde den elektroniske ændring af adresse udgør (Se ressourcer). Du vil blive bedt om at indtaste din nuværende og nye postadresser.

•Indtast din kreditkort oplysninger, når du bliver bedt om at gøre dette. Ændre din postadresse er gratis; men Postal Service bruger en lille kreditkorttransaktion (normalt omkring $1) til at bekræfte din ændring af adresse anmodning. Hvis faktureringsadressen på det kreditkort, du indtaster ikke svarer til den aktuelle postadresse, du indtaster på hjemmesiden, vil din ændring af adresse anmodning ikke blive behandlet.

•Look Postal Service ændring af adresse bekræftelsesbrev, som vil blive sendt til dig inden for to til tre dage efter din anmodning. Brevet vil informere dig, at en ændring af adresse anmodning er blevet behandlet på dine vegne. Læs brev omhyggeligt for at sikre, at din nye adresse er indtastet korrekt. Hvis oplysningerne er korrekte, skal du ikke gøre noget yderligere med bogstavet.

Tips & advarsler

  • Når din ændring af adresse anmodning er blevet behandlet, bør du kontakte din kreditkortselskaber og andre leverandører direkte til skal de sørge for din nye adresse. Postvæsenet videresender e-mails til din nye adresse, men det er en god idé at have vigtige mail sendt direkte til din nye placering.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com