Hvor meget afgift til landskab

July 11

Hvor meget afgift til landskab

En vidende, dygtig og flittig havearkitekt kan omdanne de mest nedslidte og haveplante i ørkenen til et smukt og roligt udendørs område, kan betydeligt føje til værdien af en ejendom og tilføje til ejerens nydelsen af deres udendørs områder. Men når beslutte hvad der skal opkræve kunder, en landscaper først skal klart definere hvilke tjenester vil blive leveret.

En mands landscaper kan være en anden mands handyman, og de tjenester, som landscapers giver kan variere betydeligt. Det er sikkert, at en ægte landscaper vil gøre langt mere end klippe græsset og bruge en løvblæser på en regelmæssig basis.

Potentielle kunder

Ud over individuelle husejere, en landscaper kan finde forretningsmuligheder, hvor som helst der er græsplæner og haver skal opretholdes, såsom kommunale parker, golfbaner, botaniske haver, hoteller, skoler, gymnasier og haver og indendørs beplantninger af forretningslokaler.

Krav

En professionel landscaper skal have betydelig viden på mange områder. Disse omfatter: miljø, botanik, klima, topografi, plantning zoner, landskab installation, plantematerialer, jord videnskab, og skadedyrs- og sygdomsbekæmpelse identifikation og kontrol. Han skal også have en vilje til at påtage sig hård, manuel arbejdskraft og arbejde i al slags vejr.

Tjenester

De tjenester, som en landscaper udfører vil omfatte alt vedrørende udvikling og vedligeholdelse af de udendørs område. Ifølge Bureau of Labor Statistics, de landskab eller vedligeholde haven af ejendommen ved hjælp af hånden eller magt værktøjer eller udstyr, udføre en række opgaver, som kan omfatte enhver kombination af følgende: spadestik æglæggende, græsslåning, trimning, plantning, vanding, befrugtende, beskæring, grave, rive, sprinkler installation og installation af strukturer, som vægge og pavilloner. En landscaper vil også arbejde med andre fagfolk såsom landskab designere og træpleje. I områder hvor svømmebassiner er almindelige, kan landscapers selv forventes at vedligeholde disse.

Uddannelse

En professionel landscaper vil generelt har iværksat nogle formel erhvervsuddannelse. Lærepladser er hverdagskost, og kombinere teoretiske og akademiske studier med praktisk erfaring. Uddannelser i fag som havebrug, botanik og landskabsarkitektur er også tilgængelige og tage tre til fire år at færdiggøre. Online og distance learning programmer er også tilgængelige, og kan være afsluttet i et tempo, der er egnet til studerende.

Prissætning

Udvikle en pris for tjenester, er det vigtigt at tage en række faktorer i betragtning, såsom udgifter til formel uddannelse og træning, business start-up omkostninger, udstyr, transport og andre typiske generalomkostninger såsom kontorudgifter. Den tid et projekt vil tage for at fuldføre bør også indregnes i, som bør udgifter til materialer, den geografiske placering, og raffinement og forventningerne hos kunderne. Det er også vigtigt at sammenligne priser mod de lokale konkurrenters. Department of Labor statistik for 2010 viser, at en landscaper kan forvente at modtage cirka $15 til $20 per time.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com