Hvordan kan jeg landskab med rejst haven senge?

July 12

Hvordan kan jeg landskab med rejst haven senge?

Haven højbede i landskabet er både praktisk og attraktivt. De sikre god kvalitet, veldrænet jord, mens opblødning og tilføje farve til landskabet. Disse senge kan passe enhver landskabspleje stil, fra uformel til formel, og de kan bruges til at vokse alt fra blomster til grøntsager. Højbede fremhæve terrasser, ramme entryways og give en indstilling, der forskønner hjemmet. Dårligt designede senge kan dog have den modsatte effekt, forklejne hjemmets udseende.

Instruktioner

•Draw din værftet på millimeterpapir. Begynde med hjemmets layout, herunder windows, terrasser, indkørsler og fortove. Tilføj eksisterende træer og buske. Tage hensyn til synspunkter fra både udenfor og inde i hjemmet.

•Sketch mulig placering af haven højbede. Bruge buede linjer til en uformel stil og lige linjer for en formel udseende. Til køkkenhaver er firkantede senge enklere at plante og vedligeholde. Holde uformelle senge, afbalanceret, men ikke identiske: ikke vejer ned den ene side af gården og forsømme det andet. Placer ikke senge under træer eller omkring eksisterende buske.

•Lay tunge sejlgarn eller haveslange ifølge din skitse. Gå rundt i gården og se de potentielle senge fra dæk, vinduer og terrasser. Kigge efter problemer såsom nytte kasser, måleren adgang, langsom-afløb områder og dybe, tørre skygge fra tagskægget. Overveje sollys på forskellige tidspunkter af dagen. Redesign af senge som nødvendigt.

•Draw cirkler, ovaler eller andre symboler på skitse af højbede til at markere placeringen af forskellige blomster. Holde modne plante størrelse i sind; Placer højere planter mod bagsiden af hver seng. Bemærk bloom gange, sol og vand krav eller særlige behov af planter. Planlægge grupper af urteagtige blomster i stedet for enkelte planter, der fylder blomsterbedet. Brug ulige numre af planter, som tre-dages liljer eller fem salvia, for at forhindre en kunstig udseende.

•Klippe ned enhver vegetation i den nye seng. Grave langs kanten af sengen med en halvmåne edger eller en skovl. Rake snavs mod sengens centrum. Tilføje jord og kompost, hvis det er nødvendigt, indtil sengen er i den ønskede højde. Senge 6 inches høj eller mindre kræver ikke sidestøtte, Ifølge Purdue University. Glat toppen af sengen og vand for at slå sig ned i jorden. De fleste senge bilægge til halv deres højde.

•Indstil potteplanter børnehave på højbed, følge din skitse. Justere planter som ønsket, så plante dem. Tilføj 2 til 3 inches af muld til at forebygge erosion og bevarer jordens fugtighed.

Tips & advarsler

  • Design sommerhus haven senge 6 til 8 fod fra bagsiden til fronten, så du kan lag blomst planter. Plan 3-mund-dybe vegetabilske senge for at holde planter inden for Arms rækkevidde.
  • Det er bedre at fejle på siden af for store landskabspleje med rejst senge. Små, smalle senge ser trange og ude af proportioner med gården.
  • Plan for fremtidig vækst. Selv om dine stauder kan synes lille i år, inden for tre år kan de dobbelt eller tredobbelt i størrelse.
  • Højbede nedenunder træer eller omkring etablerede buske kvæle de overflade rødder; undgå at designe senge i disse områder.
  • Både plæneklippere og øjne har svært ved følgende skarpe kurver. Blide kurver er mere naturlig og nemmere at vedligeholde.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com