Sådan Care for Pecan gulvbelægning

March 11

Sådan Care for Pecan gulvbelægning

Pecan Gulvbelægning er valgt for sin styrke og rige nuancer. Pecan træ kommer i to generelle typer: bleg brun afgrenet og rød brun kernetræ, ifølge webstedet County gulve. Begge typer af pecan trægulve kræver den samme generelle pleje, hvilket er vigtigt. Selv mindre opgaver som fejning og spill ledelse gør en stor forskel på lang sigt. Jo oftere du rengøre og pleje for din pecan gulvet, jo længere finish og træ under det vil vare.

Instruktioner

•Blot, ikke gnide, enhver væske spild straks med en blød klud. Rydde op nogen steder af rester eller jord med en blød klud fugtet med spray gulv renere.

•Sweep, tørre støv moppe eller Støvsug gulvet dagligt eller så ofte som du bemærke jord.

•MOP på gulvet en gang ugentligt eller så ofte som nødvendig for at rense snavs fra gulvet. Spray et tyndt lag af gulv renere på gulvet så moppe med støv moppe.

•Undersøg stærkt trafikerede områder af gulvet hver tre måneder eller deromkring. Kedelig områder, der ikke genvinde deres glans efter gulvvask kan have haft deres finish slidt væk. Drop en dråbe vand på stedet. Hvis det absorberer i skoven, er finish væk. MOP gulvet med en finish, genoprette produkt designet til trægulve. Hvis det er muligt bruge et produkt, anbefalet af gulvets producent. Produktets instruktionerne for anvendelse metoder og beløb.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com