Hvordan man bruger brintoverilte i stedet for klor i en Swimming Pool

July 13

Klor anvendes som desinfektionsmiddel i svømmehaller kan være giftige for mennesker, forårsager mange til at lede efter alternative muligheder for sterilisation. Du kan bruge brintoverilte eller H2O2, i stedet for klor til at holde dit vand rent samtidig opretholde et miljø, som er ugiftige og sikkert fra bakterier. Du kan etablere og opretholde en passende balance af hydrogenperoxid i din pool ved at tage et par enkle trin.

Instruktioner

•Indstil gallon kapacitet af din pool, hvis du ikke kender allerede kender det. Om nødvendigt høre pool forsyningsvirksomhederne du købte pool fra. Du kan også bruge forskellige formler til at beregne din pool gallon kapacitet, afhængigt af din pool form (Se ressourcer).

•Measure 1 kop af hydrogenperoxid i din flydende måling cup for hver 500 gallon af vand i din swimming pool, og tilføje dette direkte til vandet. For eksempel, hvis din pool kapacitet er 12.000 gallon, føjer du 24 kopper af hydrogenperoxid. Brug handsker og beskyttelsesbriller, når du tilføjer hydrogenperoxid.

•Test koncentration af brintoverilte i din swimming pool ved hjælp af din test strips, til emballage instruktionerne. (De bruges typisk præcis som klor teststrimler.) Din target koncentrationen er 30 dele pr. million, som kan bestemmes ved at følge guiden til læsning farveskalaen på teststrimler.

•Drej off din swimming pool pumpe efter du har tilføjet hydrogenperoxid. Lad det for en 24 timer. Tillade vand at sidde, uforstyrret, før du tænder pumpen tilbage. Brug ikke poolen i denne periode.

•Kontrollér balancen i din pool ugentligt bruger test strips, og tilføje hydrogenperoxid i overensstemmelse hermed.

Tips & advarsler

  • Tjekke med producenten af din pool pumpe for at sikre, at gummi anvendes er kompatibel med hydrogenperoxid brug. Gemme hydrogenperoxid i en mørk køligt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com