Fælles fejl i udendørs belysning

July 13

Fælles fejl i udendørs belysning

Udendørs belysning er et vanskeligt belysning valg for mange husejere. Det er kompliceret siden at vælge udendørs belysning er ofte counter-intuitive til at vælge indendørs belysning. Ved at forstå nogle af de almindelige fejl af udendørs belysning, kan boligejere gør lettere og mere intelligente valg til deres hjem.

Overskydende

Selv om indendørs belysning kan bestå af tonsvis af forskellige lys---er udendørs belysning ikke nødvendigvis det bedste sted at sætte overdreven belysning. Ifølge San Diego udendørs belysning fagfolk, "mere er ikke nødvendigvis bedre når det kommer til udendørs belysning. Ved hjælp af for mange lys kan producere en alt for dramatisk udseende svarende til at en "model hjem," 'ambassade' eller 'bil parti', snarere end at tilbyde en luft af sofistikeret elegance."

Mørke områder

Imod overdreven belysning er fejlen at for lidt belysning---mindst i specifikke områder. Mørke områder ikke kun forhindre mennesker i at udnytte nogle af de potentielle udendørs rum, men de også henlede opmærksomheden på lysene, i stedet for de forskellige aspekter af hjemmets struktur---der er hvad professionelle lys installatører forsøger at gøre, når korrekt installation af udendørs belysning.

Watt

Mange husejere bruger for meget effekt i individuelle udendørs lys, som kan skabe et uønsket udseende, samt henlede opmærksomheden på lysene vs hjemmet. Blid lyser--lavet af lavere watt-pærer--arbejde mere effektivt på belysning hjem ordentligt.

Mange ensomme pærer---som garage belysning og våbenhus belysning---tilføje for meget lys til et område på grund af deres høje watt. Det er vigtigt for husejere for at sikre, at disse ensomme lyskilder indeholder lavt watt pærer for at ikke tage væk virkning fra et korrekt oplyst udendørs belysningssystem.

Stien belysning

Husejere har en tendens til ikke plads ud sti belysning nok---forlader indkørsler og fortove med en "landingsbanen virkning." Af afstanden sti belysning korrekt, landskabstræk er trukket sammen at skabe et look af elegance.

Mål

Det er vigtigt, at lys er rettet korrekt eller skærmet når det er nødvendigt. Hvis lys ikke er afskærmet og rettet, kan naboer modtager en uønsket glød fra din udendørs belysning. Biler kan også være den utilsigtede mål af fejljusteret udendørs belysning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com