Fordelene ved en glasfiber Pool

July 13

Når du køber en pool, er mulighederne tilsyneladende grænseløs. Puljer kan være af sorten i jorden og over jorden, og der er også fremstillet af forskellige materialer. Disse omfatter vinyl-liner, beton og glasfiber, med den sidstnævnte giver en række fordele.

Vedligeholdelse og reparation

Mens dyrere end mest konkrete puljer, glasfiber pools har tendens til at kræve færre kemikalier at rengøre end konkrete sorter, hvilket kan resultere i et højere afkast på investeringer på lang sigt. Plus, med glasfiber, pool ejere behøver ikke bekymre dig om replastering eller placere en ny vinyl liner på en pulje, som begge kan blive dyrt.

Desuden, i modsætning til gips fundet i mest konkrete puljer, ændre glasfiber ikke kemien i vand, hvilket betyder pools ejere kan bruge mindre syre over puljens liv og spare penge. Med en glat overflade er glasfiber pools også relativt nemt at rengøre via børstning.

Chok sugeevne

Dem, der bor i områder hvor brudlinjer bor, såsom Californien, kender alt for godt de skader jordskælv kan forårsage boligen og swimmingpools. Heldigvis, glasfiber er chok absorberende og kan flex op til to fødder. Dette kunne spare pool ejere tusindvis af dollars i tilfælde af et jordskælv.

Installation bekvemmelighed

Glasfiber pools tager kun omkring to uger at bygge, og når hullet i en gård er gravet og prepped, glasfiber pools er leveret/installeret i et praktisk stykke. Dette er ideelt for dem der ønsker at komme i deres nye pool så hurtigt som muligt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com