Ordentlig hjem Ventilation

July 13

Ordentlig ventilation i hjemmet er vigtig Ventilating hjemmet ordentligt ikke kun sparer på elregningen i sommer og vinter men kan også støtte dem i husstanden, der lider af allergi. Forsegling et hjem for stram er næsten lige så slemt som ikke at have det forseglede nok.

Formål

Ordentlig hjem ventilation har flere formål. Ventilerende hjemmet erstatter luften indendørs med luft fra udendørs. Dette hjælper med at reducere allergener, lugt og fugt, der kan vokse mug i hjemmet, forårsager en række sundhedsmæssige lidelser. Kulilte, radon og formaldehyd, alle farlige forbindelser, kan opbygge i hjemmet hvis det ikke er ordentligt ventileret. Ifølge EPA, kan en forkert ventileret hjem være to til fem gange mere forurenet end udeluften.

Naturlig Ventilation

Naturlig ventilation bruger kræfter af vinden til at flytte luften i hele huset. Luften kommer ind gennem åbninger i muren eller åbne vinduer og skubber gamle luft ud af hjem gennem naturlige pres. Naturlig ventilation er den ældste og mest omkostningseffektive måde at ventilere hjemmet.

Spot Ventilation

Spot ventilation er en støtte til hele huset ventilation, der hjælper med at flytte luft fra det ene område til næste ved hjælp af små ventilatorer. Udsugnings i badeværelser og køkkener flytte luft fra disse områder, hvor fugt og lugt er et problem til uden for hjemmet ved hjælp af rør eller en åbning over for omverdenen.

Hele huset Ventilation

Bruge hele huset ventilation, hvis du har bekymringer over spot eller naturlig ventilation. Hele huset ventilation bruger udsugnings til at flytte luft ud af huset og bringe luft ind i hjemmet. Balanceret ventilation systemer kraft luft i lige foranstaltninger og uden hjem på samme tid. Energi recovery ventilationsanlæg trække luft ind i hjemmet og tryk luften ud men også bruge den varme eller kulde i luften til at opvarme eller afkøle hjem.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com