Hvad er Tulip Tree blade anvendes til?

July 14

Hvad er Tulip Tree blade anvendes til?

Tulip træer er alsidige planter med mange anvendelser i haven, derhjemme og udenfor. Træerne vokser meget høj, op til 60 fod, og er vidunderlige eksemplarer i haven, forgrenes ud hele med store blomster, der giver både skønhed og skygge. Forskellige dele af tulipan træ kan anvendes til forskellige midler; men træets blade, sig tilbyder meget lidt praktisk human brug men for at give skygge når stadig er knyttet til træet.

Folkemedicin

Tulip tree blade er generelt ikke anerkendes at have nogen praktisk anvendelse. Men. Ifølge Cherokee folkemedicin. Bladene kan bruges som en smerte reliever. Bladene er ikke indtages, men er lavet i et blad grødomslag eller komprimere skal anvendes til smertefulde områder. I traditionel Native American medicin har tulip tree bark mange flere anvendelser end bladene. Taget som en infusion, var barken af træet indtagelse for at bekæmpe og helbrede orme, diarré, dyspepsi og andre tarm sygdomme. Bark infusion kan også bruges som en hoste medicin eller til behandling af gigt. Friske grønne tulip tree bark blev betragtet som en stimulans. Denne kvalitet blev udnyttet af tygge på bark.

Vestlige medicin har ikke bekræftet nogen af disse anvendelser for tulipan træ og har siden fundet ingen medicinske værdi i anlægget; aldrig bruge enhver type af ekstraktet af denne plante til at behandle enhver medicinsk tilstand før du konsultere en læge.

Træ

Tulip tree blade har lidt praktisk brug, men deres honning, afledt af deres blomster anses for meget værdifulde. Honningbier er specielt tiltrukket af pollen fra tulip tree blomster og vil flokkes til en tulipan træ, når det blomstrer, således bestøvende i nærheden planter. Honning produceret af tulip tree blomster er meget værdsat af bagere, selv om det ikke anses for egnet som tabel honning.

Papir

Selvom ikke anvendes til masseproduktion af papir, træ af tulipan træ med dens off hvid farve er en stor ressource for papir at gøre. Den relativt blødt træ er nemt gjort til papirmasse, som bruges til at gøre papir, og naturlige farvetonen i den træ træ giver en behagelig farvet papir uden brug af tilsætningsstoffer.

Træ

Navngivet kano træ af nogle indfødte amerikanere, giver Tulip træer en meget formbart endnu robust træ, der er gjort meget brug af. Tømmer er normalt lavet af tulipan træ træ. Det er også bruges ofte i møbler og for mere indviklede carving værker. Træet er også brugt til finer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com