Hvordan at rengøre kanalerne

July 14

Ifølge det amerikanske Environmental Protection Agency omfatter tre princippet grunde til at have nogen ren luftkanaler i dit hjem synlig skimmelvækst, angreb med utøj--gnavere eller insekter-- og tilstopning med støv og snavs. Fordi luftkanaler rejse længden af huset fra ovnen til hvor de dukker op, som regel i gulvet, hvis du ønsker en virkelig grundig rengøring skal du hyre en professionel, der kan rense længden af kanalerne. Der er nogle skridt du kan tage, men til ren kanalerne på din egen.

Instruktioner

•Drej off dit hjems air varme eller cirkulation system - dette er normalt som simpelthen så glidende alle omkoblere på din termostat panel til "Off"--før rengøring kanalerne.

•Sæt en støv maske til at beskytte dig mod enhver støv eller allergener, få sparket op, når du rengør din kanalerne. Kan du bære beskyttelsesbriller for at beskytte dine øjne, også.

•Sweep gulvet omkring luftkanal dækker. Du ønsker ikke snavs falder i luftkanal, efter du fjerner dækslet, der også fungerer som et filter til din luftkanaler.

•Anvend en skruetrækker til at fjerne de skruer, der holder luften duct cover ned. Placere skruerne i en lille kop eller skål ud til side til opbevaring.

•Shine en lommelygte ned i kanalen og inspicere væggene. Hvis du ser honeycomb eller grill-lignende filtre i væggene i kanalen, skal du bruge en lang-håndteres duster for at feje ud så meget støv og snavs du støder på som muligt. Ved hjælp af et vakuum kan skabe alt for stærk en sug, beskadige filtrene. Hvis væggene i kanalen er solid, men kan du støvsuger med straffrihed.

•Sæt slange udlæg i din støvsuger så langt ned i kanalen som muligt. Du kan nødt til at scoot vakuum meget tæt på kanalen eller endda lægge den ved siden af gaffatape til at få så meget udvidelse som muligt. Tænd tomrummet, og Flyt slangen i kanalen, suger snavs, støv og allergener så grundigt som muligt.

•Vacuum luften duct dæksler eller riste, også. Derefter sætte dem tilbage på plads, hente de fastholde skruer fra kop du gemt dem i, og skrue gitrene ned igen. Glem ikke at aktivere dit varmesystem tilbage på når du er færdig.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com