Sådan beskytter du din Pool bur fra vaskebjørne

July 14

Selvom vaskebjørne engang var stærkt knyttet til skovområder i nærheden af vand, nu de kan findes i mange forstadsområder. Vaskebjørne har meget godt afpasset levende omkring mennesker. Hvis de kan, vil de bruge din pool som en kilde til vand. Opbygning af en pool bur er meget nyttigt i at holde dem ude af din pool. Men for at holde dem væk fra din pool samt din pool bur, prøve en række forskellige metoder.

Instruktioner

•Trap vaskebjørne. Købe fælder designet specielt til vaskebjørne. Alt du behøver at gøre er placere fælder i nærheden af pool bur og agn fælder. Agn skal placeres i den fælde at lokke vaskebjørne i. Når en vaskebjørn skridt inde, det udløser en dør til at smække lukket. Du kan bruge mere end én fælde, hvis du har problemer med flere vaskebjørne.

•Relocate de fangne vaskebjørne til et sikkert, fjerntliggende sted. Sætte mindst 10 miles mellem vaskebjørne og ethvert hjem, der kunne være nærliggende.

•Spray vaskebjørn frastødende omkring poolen bur. Repellanter kan findes online og på næsten enhver butik, der sælger fugl forsyninger. Repellanter arbejde godt og vil ikke skade vaskebjørne.

•Installer bevægelsesaktiveret lys omkring din pool bur. Vaskebjørne er nataktive, så lyset vil afskrække og skræmme dem væk. Flere lys, der er meget lyse fungerer bedst.

•Sæt en vandtæt radio nær pool bur. Indstil radioen til en snak station. En vaskebjørn vil gøre sit bedste for at undgå mennesker. Hvis det hører lyden af dem taler, stemmer vil afskrække vaskebjørne fra fik at tæt på din pool bur.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com