Hvordan at slippe af tøj med møl uden at såre fuglene

March 11

Hvordan at slippe af tøj med møl uden at såre fuglene

Møl angreb bliver alvorligt problem hvis møl larver begynde at fodre på dit tøj eller tæpper. Tøj møl foretrækker at fodre på naturlig uld, filt eller dyreskind, især hvis disse elementer ikke er vaskes før opbevaring. Tøj møl er ikke tiltrukket af lys, og larverne foretrækker mørke, såsom closets. Forhindrer møl skadedyrsangreb med møl bolde kan forårsage en fare for kæledyr, vilde dyr og fugle, som moth bolde indeholder insekticid. Hvis tøjet er blevet gasbehandling med kemikalier eller gemt med møl bolde, skal de bortskaffes af omhyggeligt for at undgå at såre fugle.

Instruktioner

•Undersøg alle skabene, tæpper og tøj for tegn på møl angreb. Tøj møl er mindre end almindelige møl og har en gylden farve. I modsætning til almindelige udendørs møl, tøj møl er dårlig løbesedler og frastødt af direkte lys eller solskin. Møl infestation fremgår af larver efterlod deres beskyttende slanger eller huller i uldne beklædningsgenstande.

•Vacuum alle områder grundigt, kan indeholde møl såsom artikler af tøj, tæpper, gulve og closets i nærområdet. Tøj møl rejser ikke langt, og støvsugning er en god måde at reducere deres larver. Bortskaffe det vakuum pose straks.

•Wash og hvidvaske alt tøj der er potentielt påvirket af møl. Renseri vil dræbe møl larver, som vil børstning og luftning artikler i direkte sollys. Varme fra de tørretumbler dræber møl som gør frysning tøjet i 30 minutter i en fryser.

•Sno stærkt angrebne eller meget beskadigede tøj i en plasticpose og disponere over i skraldespanden. Hvis dette tøj er blevet behandlet med fumigeringsmidler eller møl bolde, forsegling det i en pose bør holde det uden for rækkevidde af fugle, kæledyr og dyreliv.

•Prevent fremtidige møl angreb ved at reducere hjem fugtighed og hvidvaskning af alle beklædningsgenstande før opbevaring, møl er tiltrukket af fugtigt kropsvæsker. Placer uldvarer i forseglede poser og rene beholdere til opbevaring. Mølpose er ikke nødvendige, hvis elementer er ordentligt rengjort og beskyttet. Ny cedar kister og cedar kugler frastøde møl naturligvis, men olierne bære i et par år.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com