En liste over liljer

July 14

En liste over liljer

Liljer er værdsat for deres flamboyant blomstrer og forskellige farver. De vokser let og kræver minimal pleje. Når du vælger liljer, der blomstrer på forskellige tidspunkter, kan du oprette en successive linje af liljer blomstrer fra midten af juni til midten af September.

"Stargazer" liljer

"Stargazer" er et orientalsk hybrid lily navn, fordi blomstrer stirrer op til himlen. En hårdfør blomst, lilje står med robust 30-tommer stængler kronet med duftende blomster. "Stargazer" blomster har strålende crimson kantning parret med ren hvid. Plant dem i veldrænet jord med sol eller halvskygge. "Stargazer" liljer er vind resistent og kræver ikke opbinding. Løg bør dækkes med 4 til 6 inches af jord og befrugtet månedlige når skuddene emerge.

Asiatiske liljer

De asiatiske liljer rang som de tidligste bloomers og er de nemmeste at vokse. Disse farverige blomster stammer fra Asien og kommer i et væld af farver og figurer. Mange asiatiske liljer vokse til 1 fod høj, nogle nå 6 fod. De generelt blomstre fra slutningen af foråret til midsommer. "Fortryllelse" asiatisk er orange og vokser til 3 fod høj. "Connecticut kongen" er gule, mens "Corsica" og "Kreta" er pink og dyb pink, henholdsvis.

"Tiger Lily"

"Tiger Lily," også kendt som "Orange lilje," er almindelige i mange områder og funktioner store orange blomster og mørke pletter på deres kronblade. De er stauder, der kan vokse 3 inches lang. Første gang beskrevet af den legendariske botanikeren Linné i 1753, er "Tiger Lily" brug i holistisk healing, selv om det har en toksisk virkning på katte. Tiger liljer vokse godt i fugtig til våd jord. De kan overføres gennem yngleknoppe, der vokser på bladene. Disse liljer behøver gødning, medmindre jorden er ekstremt fattige.

Trompet liljer

Trompet lily hybrider afledt af asiater. De er opkaldt efter deres trompet-lignende form og værdsat for deres aroma og skønhed. "Madame Butterfly" har en hvid eksteriør og gyldne interiør. De anvendes som Bryllupsblomster og blomstrer fra slutningen af juli til midten af August. Vokse op til 5 fod og bør blive satset. "Christina" har nuancer af gul i midten og hvid på ydersiden. De gør også ideel Bryllupsblomster. Den populære "påske Lily" er en trompet lilje.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com