Hvordan man opbygger en Spray Booth

July 14

Kommercielle sprøjterum er stor for at anvende finish i kontrolleret atmosfære, men de fleste mennesker finder dem for dyrt at bruge derhjemme. Men hvis du bruger en høj volumen lav pres (HVLP) sprøjtepistol indendørs uden en spray booth, du udsætter dig selv for skadelige kemikalier. Følg trinene nedenfor for at bygge en simpel, billig og effektiv spray booth om en dag. Dine lunger vil takke dig.

Instruktioner

Forpakket eller finde en fan med en separat motor. På den måde, kan fan forbindes af en fan bælte i spray booth, med motoren har til huse i en øvre for at forhindre det i at få dækket i over spray. Din fan kan være så stor som du ønsker, men den mere luft du bevæger dig gennem din spray booth, den mere luft du bliver nødt til at udskifte i din butik og jo hurtigere din shop temperatur vil ændre. Få en 1/4 hestekræfter eksplosionssikre motor til at drive blæseren, medmindre du er eneste sprøjtning vandbaseret finish. I så fald behøver motoren ikke at være eksplosionssikre.

•Build en krydsfiner boks til at huse fan. Kassen skal være omkring en fod dyb, åbent i begge ender og stor nok til at passe fan den ene ende og en ovn filter på den anden. Skære en two-by-four til længde og fastgør den til byens ene ende. Derefter montere blæseren til midten af two-by-four. Skåret to strimler af smalle træ til anden enden af boksen, og Vedhæft en til toppen og en til bunden for at holde ovnen filter i at blive suget ind i blæseren, mens spray booth drives. Endelig lægger fire knappen fangster for at holde filteret på plads.

•Klippe et hak i toppen af feltet, der er stor nok til det fan bæltet til at passe gennem, og bolt motoren til toppen af boksen. Så, opbygge en boks omkring motoren til at beskytte det fra over spray. Efterlad et mellemrum i boksen for den elektriske ledning til at afslutte.

•Sæt boksen i et åbent vindue og bygge en lille står til at støtte det, hvis det er nødvendigt. Seal eventuelle åbne rum omkring kassen at maksimere luftstrømmen i spray booth.

Hæng plast gardiner på begge sider af vinduet til at oprette en open-ended tunnel, omkring 8 fod lang og bred nok til at passe ind, mens du sprøjtning. Hænge gardiner på et spor, så de er lettere at skubbe ud af vejen når du ikke bruger spray booth.

•Plug motor i pull gardiner lukket, lægge op jeres HVLP sprøjtepistol og du er klar til at sprøjte.

Tips & advarsler

  • Udskifte filteret ofte, og rengør eller Udskift feltet gardiner og fan, hvis de bliver kage med finish.
  • Tjek dit hjem ejers forsikringspolice at finde ud af om dine priser vil blive påvirket af sprøjtning derhjemme.
  • Bære passende åndedrætsværn, når sprøjtningen finish, selv med en spray booth.
  • Hvis du bruger en slags spray gun end HVLP, kan denne spray booth være utilstrækkelig. HVLP kanoner producerer mindre over spray end andre typer af kanoner, så de kræver mindre ventilation.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com