Buske med Orange bær

July 14

Buske med Orange bær

Af de mange buske, der producerer blomster eller frugt, tilføje buske med orange bær lyse farve til haven. Mange orange-frugtsætning arter tiltrækker fugle og andre gavnlige arter, som sommerfugle og bier, med deres bær og blomster nektar. Når du vælger buske til din landskab, vælge arter med kulturelle krav – sun engagementer, jordtyper, fugt niveauer og amerikanske Institut for landbrug plante hårdførhed Zone ratings – der mesh med betingelserne i din landskab.

Pyracantha

Flere Pyracantha buske (Pyracantha spp.) producere orange bær. Disse evergreens har tætte, oprejst og thorned grene og blanke, mørke grønne løv. Den karminrøde firethorn (P. coccinea) vokser fra 6 til 15 fod høj med en lige spredning og er hårdfør i zonerne 6 til 9. Det producerer hvide blomster i foråret, efterfulgt af orange-røde bær i efteråret, der vare gennem vinteren. Det foretrækker sol til delvis skygge og veldrænet jord. Mohave pyracantha (P. "Mohave") er hårdfør i zonerne 5 til 8 og vokser til 10 fod høje. Det blomstrer med hvide foråret blomster og derefter producerer store, orange-røde bær fra sensommeren til vinter. Det trives i sol til halvskygge og fugtig, veldrænet jord.

Ilex

Et par hollies (Ilex spp.) producere orange bær. Yaupon (I. vomitoria) vokser fra 8 til 15 fod høj med en 10-fods spredning. Denne evergreen producerer orange-rød, gennemskinnelig bær gennem efterår og vinter. Yaupons er hårdfør i zonerne 7 til 9 og foretrækker sol til halvskygge og en række veldrænet jord. Possumhaw (I. decidua), en løvfældende busk, vokser til 30 fod høj og er hårdfør i zonerne 5 til 8. Kvindelige planter producerer orange-røde bær. Possunhaws foretrækker sol til halvskygge og fugtig tørre jord.

Euonymous

Flere Benved (Euonymous spp.) buske producere orange bær. Jordbær bush (E. americanus) vokser til 6 fod og er hårdfør i zonerne 6 til 9. Denne løvfældende busk foretrækker halvskygge og fugtig jord. Jordbær buske producere orange-pink bær i efteråret. Vingede euonymous (E. alatus "Chicago Fire") producerer orange-røde bær og vokser til 10 fod høje. Winterberry (E. bungeanus) vokser til 24 fod høje og producerer en orange bær med lyserøde og hvide frø. Begge er løvfældende og hårdføre zone 4. De vokser godt i fuld sol til halvskygge og tolerere en vifte af jord.

Andre Orange-frugtsætning buske

Flere andre typer af buske producere orange bær. Den fælles seabuckthorn (Hippophae rhamnoides) vokser fra 10 til 25 fod høje i en rundet skikkelse. Denne løvfældende busk har sølvfarvede-grønne blade og producerer orange, æg-form bær. Det foretrækker fuld sol, tåler salt jord og er hårdfør zone 4. Den sølv buffaloberry (Bøffelbær argentea) producerer oval, orange-gule bær i sommer. Denne løvfældende busk vokser fra 6 til 10 fod høje og har torne og sølvfarvede-hued løv. Det foretrækker fuld sol, tåler dårlig jord og er hårdfør til zone 2.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com