Hvordan kan jeg fjerne Skunk lugte fra inde i et hus?

July 14

Hvis dit kæledyr er sprøjtet med en skunk, kan du vaske det med en blanding af opløsning af hydrogenperoxid, bagepulver og flydende opvaskemiddel. Hvis dit kæledyr bliver ind i dit hus – eller værre, hvis skunk gør--andre metoder vil hjælpe med at fjerne lugt.

Home-løsninger

For skunk lugt inde i dit hjem, kan du gøre en opløsning af 1 del eddike til 4 dele vand til at sprøjte ned overflader til at fjerne lugten. For at sprede duften i hele dit hjem, lukke din windows, slukke din aircondition og lad det simre en pot af eddike på komfuret i et par timer, anbefaler University of Arkansas.

Kommercielle produkter

Kommercielle produkter er tilgængelige til brug i dit hjem for at hjælpe med at fjerne skunk lugte. De er typisk sælges i butikker, der har pet omhu elementer eller hjem reparation værktøjer til rådighed. I ekstreme tilfælde, kunne du skal leje en tåget for at sprede deodorant produkter effektivt over et bredt område.

At forhindre fortsatte lugt

Hvis skunk lugt inde i dit hjem kommer fra krybekælder nedenunder, sprøjtning området med en blanding af eddike og tøjvask vaskemiddel og sprede aktivt kul rundt vil hjælpe forhindre lugt fra fortsat at sive op i dit hjem, ifølge Utah State University.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com