Hvordan man dyrker stedsegrønne træer for at forbedre luftkvaliteten

July 15

Hvordan man dyrker stedsegrønne træer for at forbedre luftkvaliteten

Uanset om du er medlem af kvarteret forbedring team eller bosiddende træt af motorvej støj når du underholde udenfor, kan du gøre god brug af de positive relationer mellem træplantning og forbedring af luftkvaliteten. Plantning af træer kan forbedre partikelforureningen, kemisk forurening samt ozon farer, støjforurening og andre luftbårne problemer. Træer af alle slags forbedre luftkvaliteten, men evergreens har et par af særlige roller at spille. Spørgsmålet om voksende evergreens at forbedre luften har to svar: hvordan og hvor. Lære de grundlæggende teknikker for landskabspleje med evergreens.

Instruktioner

Stedsegrøn plante Basics

•Conduct jord test hvor du planlægger at lokalisere evergreens. Få hjælp fra din lokale county udvidelse, hvis dette er en ny proces til dig. Vellykket vækst afhænger i vid udstrækning på at levere god ernæring for træer.

•Vælg evergreens, der er egnet til dit område. County udvidelse anbefalinger kan hjælpe dig fra at vælge træer modtagelige for lokale sygdomme eller hyppige vækstbetingelser, ligesom høj vind.

•Dig i jord ændringer som anbefalet af jord testresultater. At fastsætte mål for forbedring af jord til en dybde af 2 fødder giver unge evergreens god jord at etablere stærke rodsystemer.

•Kapacitet jord grundigt før plantning og igen bagefter. Unge træer har brug for regelmæssig vanding indtil de overleve transplantation chok (omkring seks til otte uger) og hele mindst den første vækstsæson.

Lokalisere Evergreens for at forbedre luftkvaliteten

•Rank de problemer, du forsøger at løse med træ-plantning. For eksempel: luftbårne og vindblæste snavs; generelle luftforurening; støjende, beskidt, grimme industriområde; lastbil støj fra motorvejen; UV eksponering og ozon farer. Prioritering vil hjælpe dig med at bestemme placeringen af træ og former for træer.

•Indstil op både stedsegrønne og løvfældende træer i rækker eller en linje af klynger til at tjene som et læhegn. Blade af løvfældende træer fange snavs, når træerne er i bladet. Året rundt nålene på evergreens gør dem særligt gode partikler rengøringsmidler, fungerer som koste for snavs-laden luft.

•Scatter træer over så stort et område som muligt til adresse generelle eller udefineret luftforurening. Træer forbruger CO2 som en del af vækstprocessen, og sprede dem ud øger det område, hvorfra de kan trække.

•Brug evergreens alene eller sammen med andre træer til skærmen støj og visuelle gener. (Selv om disse ikke teknisk luft spørgsmål, virkningerne er luftbårne.) En tyk skærm af evergreens dæmper støj året rundt; denne kapacitet er tabt af løvfældende træer, når deres blade falder. Stedsegrønne sorter, der holder nogle grene tæt på jorden, selv ved modenhed, øge screening kapacitet.

•Kontrollér evergreens del af landskabspleje for fare og varme kontrol. Deres dyb skygge bidrager til køling luft omkring bygningerne, hjælpe indendørs luftkøling arbejde mere effektivt. På grund af korrelationer mellem luft temperatur og ozon farer, kan store klynger af høje evergreens mindske hazard dage.

•Utilize den dybe nuance af stedsegrønne træer til at modvirke solskoldning og andre personlige risici i rekreative indstillinger. En grænse eller en klynge af stedsegrønne træer kan give et pusterum fra direkte og reflekteret UV-eksponering, som findes på en swimming pool, gårdhave eller åben legeplads.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com