Sådan Pot Aloe Vera planter

July 15

Aloe vera planter er sukkulenter, der trives i tørre klimaer. De har tykke, stilk-lignende blade. Aloe vera planter er en praktisk supplement til ethvert hjem. Hvis du lider af en mindre brænde, skrab eller insekt bid, Skive åbne et blad og anvende gel på det berørte område af huden. Du kan også bruge gelen for solforbrændinger. Nogle kosmetiske virksomheder tilføje Aloe vera til deres produkter. Det kan være almindeligt forekommende i lotion og hårprodukter. Du kan også finde Aloe vera juice sælges i naturlig sundhed butikker med henblik på medvirken fordøjelsen.

Instruktioner

•Purchase en pot, der er stor nok til at give din Aloe vera plante masser af plads. Aloe planter har rødder, der spredes i stedet strækker sig dybt, så køb en bred gryde. Vær sikker på, at puljen har drænhuller i bunden. Aloe vera planter skal have veldrænet jord. Hvis din plante svømmer i potten hver gang du vand, kan det ikke nå sit fulde potentiale. Nogle Potter kommer med deres egen tallerkener at indsamle overskydende vand. Hvis din ikke, beskytte dine møbler eller gulvet ved at placere en underkop under puljen.

•Fyld puljen halvvejs med en potning mix består af ingredienser, såsom perlite, sand, skarpe grus og pimpsten. Dette vil hjælpe med at sikre optimal dræning. Nogle butikker kan markedsføre denne potning mix som "Cactus Mix."

•Sæt din Aloe vera plante i puljen. Tilføje nok potning mix at dække rodsystemet og at holde anlægget sikkert.

•Drench jord med vand. Derefter undlade vanding det igen indtil jorden er helt tørt. Din Aloe vera plante skal mere vand om sommeren end om vinteren.

•Tillad din plante at få masser af solskin. Aloe planter trives i varmt vejr og sollys. De er meget modtagelige for vintervejr. Bringe din plante inde i køligt vejr og placere den i et vindue.

•Fertilize din Aloe vera plante hvert forår. Kun bruge en halv styrke, "bloom-type" gødning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com