Side retter at tjene med Ravioli

July 15

Side retter at tjene med Ravioli

Italienerne havde den rigtige idé, da de fyldte plain gamle nudler med en flavorful fyldning. Ravioli kommer i forskellige varianter af pasta, som basilikum, spinat og tomat med fyld som gedeost og urter, squash og valnødder eller ricotta og parmesanost. Tjene ravioli med brunet smør, olivenolie og hvidløg eller en klassisk tomatsovs. Afrunde måltid med side retter som salat, brød og grøntsager.

Salat

Stykket af en frisk sprød grøn salat kontrast med glathed af ravioli-pasta og dets fylde. Vælg grønne med en stærk smag, såsom escarole eller rucola. Deres mørkegrøn farve kontraster ravioli, toppet med tomatsauce. Tilføj hakkede grønne peberfrugter, agurker og artiskokhjerter i en olivenolie og rødvinseddike dressing. En vinter salat af julienne grønsager--skåret i tændstik-størrelse stykker--omfatter fennikel, gulerødder og radiser med ekstra sødme fra æbler. Top det med valnødder og pynte det med valnød olie og æble cider eddike til at bringe varianter.

Brød

Sprøde brød hører på bordet når ravioli er på menuen. Vælg mellem klassiske italienske brød, simpelthen skåret i skiver og serveret med olivenolie til dip eller spredes med herbed smør og hvidløg og ristet i ovnen. Focaccia brød toppet med parmesanost gør et godt valg. Brød sticks låne ekstra sprødhed og tilføje en finurlig touch, især for børn. Pak dem med prosciutto og serveres.

Grøntsager

Hvis ravioli påfyldning indeholder grøntsager som squash, svampe eller spinat, skal du vælge en side parabol, der ikke indeholder de samme grøntsager. Opholder sig i sæsonen er altid en god idé. Tjene asparges eller søde ærter badet i citron smør med et strejf af dild i foråret. Sommeren opfordrer til grønne bønner, måske toppet med bacon 'm smuldrer og basilikum. Cool falder vejr efterlyser en tørretumbler af ristede beets, pastinak og majroer. Tilføje et par friske orange skiver for farve og en lys note af citrus.

Toppings

Tilbyde gæster et udvalg af pynt til deres ravioli. Omfatte knuste nødder, hakkede løg, forskellige revet ost, frisk spinat bånd, stegte cherrytomater, en bred vifte af oliven, artiskokhjerter og ristede rød peber. Når gæsterne opretter deres egen entree, er de sikker på at kunne lide det. Du kan også kombinere toppings til at gøre flere side retter, såsom spinat med ristede cherry tomater og artiskokhjerter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com