Hvordan at rengøre Kenmore tørretumbler luftkanaler i et hjem

July 15

Hvordan at rengøre Kenmore tørretumbler luftkanaler i et hjem

Giver mulighed for støv, snavs og støv til at akkumulere inde i din tørretumbler er dårligt for dit tøj, dårligt for din tegnebog og farligt for dit hjem og familie. Denne ophobning af støv forårsager tørretumbleren til at køre mindre effektivt, hvilket kan være svært på dit tøj. Manglen effektivitet kører også op din energiregninger ved at forårsage tørretumbler til at bruge mere strøm. Og vigtigst, fnug og støv oprustning inde i din tørretumbler Kenmore kan udløse en elektrisk kort eller endda starte en brand i din kælder eller tøjvask værelset. Rengøring af luftkanaler og tørretumbler på en regelmæssig basis hjælper dig med at undgå potentielle problemer.

Instruktioner

•Tag Kenmore tørretumbler fra sit udløb. Forsigtigt trække det ud fra væggen, så langt som du kan. Giv dig selv så meget plads at arbejde bag tørretumbleren som du kan.

•Vacuum området bag Kenmore tørretumbler grundigt. Bruge en butik vakuum eller andre industrielle styrke renere, helst med en støv filter til at beskytte dig selv mod skidt og snavs, der kan blive sparket under rengøring. Hvis du foretrækker, bære en støvmaske eller åndedrætsværn så godt.

•Find to foråret klip, der sikker den nederste halvdel af den forreste del af Kenmore tørretumbler. Trække disse foråret klip for at fjerne adgangspanelet og rengøre inde i tørretumbleren. Tryk ned på begge foråret klip på samme tid at fjerne panelet lettere.

•Indstil adgang panel mod væggen og fjern de skruer, der holder fan dækslet på plads. Placer disse skruer i en kop og placere dem på en høj sokkel, hvor de ikke bliver forstyrret.

•Fjern fan dække og vakuum væk lint fra inde i apparatet. Nå så langt ind i tørretumbleren som du kan for at fjerne enhver akkumuleret støv og fnug fra alle tilgængelige områder af Kenmore tørretumbler.

•Flyt tørretumbler længere væk fra væggen hvis du kan. Nå så langt som du kan ind i tørretumbler luftkanal og vakuum ud lint og andet snavs.

•REACH inde i tørretumbler udluftningsanordning med en udluftningsanordning børste. Skub børste så langt inde i ventilen, som du kan og trække det til at fjerne støv og snavs. Gentag børstning indtil nogen mere snavs kommer ud.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com