Maple Tree blad svamp

March 13

Ahorn træer er modtagelige for sygdomme, der påvirker træets sundhed og udseende. Svampesygdomme target blade, producerer bladpletter og andre ugunstige forhold.

Typer

Bladpletter på maple tree blade er forårsaget af mange arter af svampe, som inficerer træ blade gennem sporer transporteres i luften eller vandet kontakt. Ahorn træer vokser i skyggefulde områder er mere modtagelige for leaf spot sygdomme. En anden Blandtegning sygdom af maples er maple leaf blister, der er mest almindelige i rød og sølv maples og er vanskelig at opdage indtil sygdommen er fremskreden. Anthracnose påvirker almindeligvis Ahornblade og forekommer normalt i varme, regnfulde vejr.

Symptomer

Symptomer forbundet med leaf spot sygdomme omfatter læsioner på Ahornblade, som øger i sensommeren. Bladtab kan forekomme med leaf spot sygdomme. Maple leaf blister forårsager hævede blister på blade, blad forvrængning og skjolder nær ribber. Anthracnose forårsager ahorn træ blade til at udvikle brune læsioner, blad forpester og frugtsætning organer vises på blade overflader.

Kontrol

Ordentlig kulturelle kontrolpraksis kan styre leaf spot sygdomme. Maple leaf blister og anthracnose kan kræve fungicider til at kontrollere svære symptomer. Kontakt din lokale udvidelse kontor for råd om behandling af svampesygdomme i ahorn træer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com