Sådan arbejder Hoover damp krat

July 16

Hoover er et amerikansk firma, der producerer støvsugere, tæppefejemaskiner og damprensere. Hoover SteamVac Spin krat bruger varmt vand fra en hane og en omrører børste til at rengøre gulve. Rengøring løsning er udleveret på gulvet, mens omrører bryder løs snavs. Maskinen så suger vand, snavs og rengøring løsning til et opsving tank, som skal tømmes, når fuld.

Instruktioner

•Sæt håndtag i sin oprejst og låst position. Tryk ned på håndtaget på løsning rensetank i vakuum håndtag, og træk tanken lige op for at fjerne den. Fjern hætten fra tanken og bruge den som et målebæger til at tilføje rengøringsmiddel. Hæld opløsningen i tank op til linjen. Fyld resten af tanken med varmt vand. Sæt det øverste låg og skubbe tanken tilbage i håndtaget hulrum, indtil det klikker på plads.

•Skub omrører håndtaget på forreste del af maskinen til at vælge den ønskede pensel hastighed. Vælg enten en høj eller lav rengøring hastighed ved hjælp af parameteren beliggende på håndtaget. Sæt den elektriske ledning til en stikkontakt. Trin på den højre pedal på maskinen til at sænke håndtaget. Trin på den venstre pedal til at starte maskinen.

• Skub maskinen fremad, mens trykke på aftrækkeren på håndtaget for at frigive rengøring løsning på gulvet. Fortsætte med at holde triggeren samtidig trække maskinen tilbage over samme område. Frigive udløser og skubbe og trække maskinen over samme område for at fjerne vandet og rengøring løsning fra gulvet. Fortsætte, indtil hele området skal renses er blevet dækket. Overlap hvert gennemløb af en tomme.

•Depress bølge knappen i håndtaget mens deprimerende triggeren for at give afkald på et højere niveau af rengøring løsning over meget snavsede områder. Gør ikke mere at fire passerer over samme område mens deprimerende triggeren for at undgå mætte over gulvet.

•Tøm decharge tank, når den er fuld. Gøre dette ved at lukke maskinen og frakoble den fra stikkontakten i væggen. Sænk håndtaget til en vandret position. Drej de fastholde låsene på hver side af tanken udad. Løft tanken lige op og tage det til en vask eller balje. Løft på låget og hæld indholdet i et dræn. Skyl ud tanken i klart vand og erstatte det i den omvendte rækkefølge af fjernelse.

•Rinse både rensetank løsning og inddrivelse tank i klart vand når du er færdig.

Tips & advarsler

  • For de bedste resultater grundigt vakuum område der skal renses først ved hjælp af en støvsuger. Brug ikke SteamVac til tør-vakuum gulvet.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com