Hvordan man dyrker Alaskan jordbær

March 13

Hvordan man dyrker Alaskan jordbær

I August 2010 vækstsæson Alaska's, selvom forlængelse hvert år, er 123 dage. Langs kysten af Alaska, det er muligt at dyrke haven jordbær og vild strand jordbær, som er hjemmehørende i kysten, men andre steder og du bliver nødt til at dyrke jordbær indendørs i containere. Fordelen for container havearbejde med jordbær i Alaska er mulighed for at nyde dem som stauder i stedet for etårige planter.

Instruktioner

•Fyld plantageejer kasser med en 50/50 blanding af havejord og kompost. Bland jord komponenter godt. Våd jord blanding.

•Dig huller til at rumme transplantationer root bolde, men lidt mindre overfladisk end dybden af rodklumpen at sikre, at plantens kronen ikke sidde under jorden, efter det er blevet udvandet.

•Space planter 10 til 14 inches fra hinanden, afhængigt af størrelsen på anlægget vil nå til modenhed. Tilstrækkelig plads mellem planter sikrer god luftcirkulation, hvilket er vigtigt at nedbringe risikoen for sygdom.

•Sæt boksen planter i et vindue, der modtager fuld sol eller på en solrig våbenhus i løbet af sommeren, at bringe den indendørs når natten temperaturer begynder at svæve på 50 grader Fahrenheit. Holde jorden fugtig.

•Prune ud alle løbere den første sæson og fjerne de første blomster, hvis planterne ikke vokset meget. Hvis planterne er vokset, kan du lade blomsterne alene. Forvent frugt tre måneder fra datoen for plantning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com