Hvordan man laver enkle, billige romerske nuancer

July 16

Hvordan man laver enkle, billige romerske nuancer

Foldegardiner er generelt lavet af stof og opererer ikke med lameller, som mange traditionelle vindue behandlinger. Disse blinds kan laves med lys-medium vægt stof. De kan være hang til at passe uden for vinduesrammen selv eller inde i vinduet og indrammet af udvendige gardiner. Foldegardiner kan være dyrt stof valg, men det er muligt at lave simpel, billig blinds dig selv ved at følge et par anvisninger.

Instruktioner

•Measure vindue med et målebånd. Hvis blinds passer inde i vinduet, måle inde i vinduesrammen, eller fra væg til væg af vinduet, for bredden. Mål fra toppen af vinduet til toppen af vindueskarmen til højden. Tilføj 2 inches højde og bredde for at tage højde for sømme.

Beregn højden og bredden for nuancer fordybningen. Måle på tværs af vinduet og mulighed 2 inches af overlapning på væggen og tilføje 2 inches for sømme. Højden af blinds bør ikke være mere end 6 inches over fordybning og måle ned til karmen, hvis det stikker ud fra vinduet. Hvis ikke, tilføje 2 inches for persienner til at hænge ned. Tilføj 2 inches højde for at tage højde for sømme.

•Klippe stof og foring med saks ifølge målinger. Sted stof fladt på et bord i øjnene. Sæt foring på toppen af stof med ansigtet. Udjævne stofferne og sørg for, at de er afstemt i kanterne. Fastgør de to stykker sammen. Bruge en symaskine til at sikre siderne og bunden. Forlade 1-tommer sømme fra kanterne.

•Træk ud alle keglerne og drej stoffet rigtigt ud. Placer blind på en flad overflade med foring opad og pin kanterne sammen igen. Gøre en linje med blyant på tværs af de blinde, 2 inches fra den rå kant. Opdele den resterende del af blinde ligeligt i 8 til 12 tommer sektioner, forlader 4 til 6 inches i bunden. Dette afsnit bør være mindre end de andre.

•Kontrollér lommer, der holder træ dyvler. Skåret strimler af 4-tommer foring og gøre, så længe blinde er bred. Opbygge så mange af disse strimler, som du gjorde linjer på blinde.

•Klap bredde i halve, med stof vender ud. PIN åben kanterne sammen. Bruge en symaskine til at sikre én side langs længden og 1/2 tommer fra kanterne. Drej til højre og glatte folder med en tøj jern.

Uddelingen den foldede side af lommer til blyant linjer med knappenåle og orlov 1/4 tommer fra fold. Lommerne bør være 1/2 tommer fra hver side af blind. Sy lommer, med tråd matchende stof, til blinde langs blyant linjer 1/4 tommer fra krølle.

•Sæt et træ dyvel i hver lomme og sy enderne lukkes. Bruge dine hænder til at sy plastik ringe til de udvendige kanter af lommer. Placer ringe ned langs hver side af den blinde 8 til 10 inches fra hinanden og 2 inches fra kanten.

•Dæk træ lægte med stof og lim Velcro til kanten af lægte. Sted lægte i beslagene på væggen. Skrue snøreringe under lægte og sørg for, at de line op med plastik ringe. Placere en ekstra hul på sider til ledningen. Fold over 1 tomme af den øverste kant af blind mellem stoffet og foring og pin. PIN Velcro og sy i sted nær toppen af blinde. Sikre at blind træ lægte. Kontroller, at blinde hænger lige før du knytte i ledningen.

•Tie en nylon ledning til hver ring på den nederste lomme. Vind ledninger igennem ringene og i snørehuller på lægte. Lade ledningen hænge halvvejs ned blinde.

•Skru på spiken på siden af den mur, der ledninger er på. Feed snore gennem messing agern og slips i enderne.

Tips & advarsler

  • Kontroller alle læg hænge korrekt og er endda på en blind.
  • Hvis stoffet har nogen mønstre, tage dette i betragtning, når skære det og sørg for, at er det centreret.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com