Sikkerhed emner til rumopvarmning

July 18

Sikkerhed emner til rumopvarmning

Ifølge Consumer Reports, elektriske og væske-fueled Rumopvarmere resultere i en anslået 21,650 husstand brande årligt i hele USA. Disse brande resultere i en anslået 1,512 kvæstelser eller dødsfald årligt. Med de korrekte sikkerhedsforanstaltninger, dog kan man reducere risikoen for brand forårsaget af deres plads varmelegeme og muligvis endda redde livet for deres familie.

Overflade

Rumopvarmning er beregnet til at holdes på hårde, flade overflader, især i drift. Disse apparater skal holdes højt nok til at holde dem uden for rækkevidde for små børn og husdyr.

Overvågning

Rumopvarmere bør overvåges hele tiden mens i brug. Brug aldrig en space varmelegeme, mens du sover eller uden for rum.

Materialer

Alle brændbare materialer skal holdes mindst tre fødder fra forsiden af ovnen, og bør ikke komme i kontakt med siderne eller bagsiden af plads varmelegeme. Dette omfatter materialer såsom tøj, møbler, gardiner og sengetøj, samt sådanne brandfarlige materialer som brændsel, kampe, lightere eller maling dåser.

Forlængerledninger

Forlængerledninger bør undgås for enhver pris. Hvis du skal bruge en forlængerledning for din plads varmelegeme, dog skal du sikre, at dens effekt er lig med eller højere end plads-varmer sig selv. Ledninger bør holdes løs, og oven på hvilken som helst tæpper eller tæpper. Tilslutte andre objekter i samme forlængerledning som en plads varmelegeme kunne forårsage enhed til at overophede.

Fugt

Medmindre en plads vandvarmer er specielt designet til brug i udendørs eller våde forhold, aldrig bruge det i et område, der er udsat for fugt eller wetness. Dermed kunne skade din plads varmelegeme.

Lovlighed

Nogle til rumopvarmning, specielt dem, der opererer på petroleum brændstof, kan være ulovligt. Nogle stater, som Massachusetts, har forbudt salg og brug af Petroleum ovne helt. Selv om det er lovligt i dit land, kan det ulovlige eller forbudte i visse anvendelser. For eksempel, har Iowa State University forbudt anvendelse af alle til rumopvarmning på university-ejede ejendommen; Petroleum eller elektrisk.

Brændstof

Hvis din plads varmelegeme kører på enhver form for flydende brændstof, Sørg for at du fylder den med den korrekte type brændstof hver gang. Undgå overfyldning af tanken, og brug et håndklæde til at tørre væk enhver spildt brændstof før du starter din plads varmelegeme.

Supplerende

Rumopvarmning er kun beregnet til midlertidig brug i områder, der ikke er nået ved en bygnings normale varmesystem. Rumopvarmere bør aldrig bruges som en erstatning for enhver bygning varmesystem.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com