Hvordan kan jeg fortælle om min Ambratræ træ har en svamp?

July 18

Hvordan kan jeg fortælle om min Ambratræ træ har en svamp?

Ambratræ træer vokse op til 70 fod høje med en pyramide-lignende form. Den blanke grønne blade tur lilla, gul og rød i efteråret. Sweetgums er modtagelige for mange typer af svampen, især hvis træerne er stressede i nogen måde. Mange af svampene resulterer i dannelsen af conks, som er fibrøst, kødfulde vækster på stammen.

Instruktioner

•Kontrollér trunk for indsunkne områder. Fordærve sygdomme forårsage fordybninger på den bark samt voldsom blødning af sap. Der bliver afgrenet og bark brun og døde.

•IDENTIFY Trametes versicolor eller kalkun hale af svampet, hvid rådne steder på træ. Svampen er normalt findes i såret steder af levende træer. Det forårsager cankers med papery bark.

•Søge jordoverfladen af en træstamme. Ganoderma applanatum eller kunstnerens Snabel, er en svamp, der dræber afgrenet og forårsager hvide rot. Se tæt på jorden efter conks i en halvrund form måler ca 2 til 30 inches lang og 1 til 8 inches tyk. Toppen af Snabel er brun, og bunden er hvide. Skrab det. Hvis det bliver mørkt, er det kunstnerens Snabel.

•Look til klynger af læderagtige conks. Dette er Schizophyllum kommune, eller fælles split gill, en svamp, der forårsager hvide rot til form på splintved. Det påvirker sweetgums, der er understreget af solskoldning, varme, tørke og sår.

•Hold øje med grå frugtsætning organer. Dette kan være Stereum sp., eller pergament svamp. Det er typisk en svamp, der kun påvirker døde Ambratræ træer, men levende træer kan blive angrebet så godt. Svampen forårsager hvide rot og frugtsætning organer, der er læderagtige, tynde og 1 tomme eller mere på tværs. Toppen er grå-brun, og bunden er brune.

Tips & advarsler

  • Hvis der er plettede blade på dit træ, rake dem og ødelægge dem. Bruger dem som barkflis kan sprede sygdommen.
  • Fjern angrebne grene til at begrænse svampesygdom.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com