Hvordan man kan sætte en tidsplan 40 rør ind i en duktilt jern Tee

July 18

Hvordan man kan sætte en tidsplan 40 rør ind i en duktilt jern Tee

Utility pipe lag, blikkenslagere og mekaniske entreprenører er alle bekendt med duktilt jern og rør, polyvinylchlorid (PVC) og bruges oftest til rør vand, regnvand og spildevand. Duktilt støbejern pipe er en plastisk stålrør, der kan bruges med højtryks systemer. Tee er en indretning, der forbinder tre rør sammen. Tidsplan 40 PVC er røret med den tykkelse rating af 40, der ikke bør anvendes i en højtryks system. At vide, hvordan man kan forbinde de to typer af rør er nødvendige for arbejdstagere til at opretholde et system, der har ingen lækager.

Instruktioner

•Klippe alle rør ender, der vil være inde duktilt jern tee square.

•Opret en reference mark 12 inches fra enden af røret; Dette er hvor kanten af duktilt jern tee vil være når røret og tee er korrekt sat sammen.

•Rengør enderne af alle rørene og indersiden af duktilt jern tee til at fjerne alle snavs og debris. Smøre udenfor enderne af røret, pakninger og indersiden af duktilt jern tee med rør dope. Det er nyttigt at bruge en masse af smøremiddel, når du arbejder med duktilt jern.

•Align jern tee og røret så de er alle niveau med hinanden og er på 90-graders vinkler. Hvis rørene ikke er på 90-graders vinkler med tee, røret kunne knibe pakning og lækage kan forekomme. En anden person kan være nødvendigt at holde rørene og at hjælpe med at samle dette rør fælles.

•Sæt kirtel (flytbare flange del af den mekaniske fælles) og derefter overgang pakning på enden af røret. Tage sig for at have den korrekte mekaniske joint og pakning for typen af rør, der er at være forbundet. Den mekaniske fælles bruges til at udligne forskellen mellem indvendigt diameter af duktilt jern tee og den udvendige diameter af PVC-rør. Når de lægger pakning på røret, skub pakningen mindst 4 inches længere end dybden i den indsatte pibe.

• Skub røret ind i den mekaniske tee. Brugen af et ekstra par hænder fra assistenten gør det meget lettere, fordi han kan hjælpe med at holde røret på samme niveau som duktilt jern tee og hjælp tryk røret ind i tee.

• Skub pakningen ind pakning sædet af duktilt jern tee. Pas på ikke at have en twist eller rulle i pakningen. Det skal se glat hele vejen rundt rør inde i jern tee. Ydersiden af pakning skal være ensartet med flange af jern tee.

•Skub kirtel op til de mekaniske tee og justere bolt huller. Bruger 1 1/4-inch skruenøgle, skrue bolte i flangen ved at gå gennem kirtlen, og spænd bolte skiftevis fra side til side mens du strammer at forhindre klemme pakning og at have en ensartet opstramning.

•Stram mega forbindelsesstykker. Mega lugs er bolte på ydersiden af den mekaniske tee, der løber gennem væggen af duktilt jern tee og er knyttet til en lille plade inde tee. Mega lugs holde røret fra at glide tilbage ud af duktilt jern tee. På PVC-rør, stramme mega lugs med 1/4-tommer dyb brønd socket og ratchet indtil de rører PVC-rør. Hvis du bruger tidsplan 90 PVC, kan det buste røret, hvis mega lugs er strammet til 75 fod pounds som angivet af fabrikanten. Mekanisk leddene er anvendt med duktilt jern og C-900 PVC. Når mega lugs er strammet til 75 fod pounds de knækker, når nåede 75 foden pounds og bristepunktet for ratchet kan komme hurtigt og ramte person stramme disse.

Tips & advarsler

  • Mens du arbejder i en grøft, grave et hul bredere, dybere, og under tee tillade clearance for skruenøgle til at vende og spænd bolte på mekaniske flange; Hvis du ikke kan grave et hul, placere røret og tee på 6 x 6 tommer boards at ophøje dem ned i bunden af renden.
  • Den mere glidecreme bedre. Smøremidlet tillader pakning og rør til at glide lettere ind i duktilt jern tee.
  • Bryde mega lugs kan såre. Være forberedt ved at nå bristepunktet og forsøge ikke at ramme dig selv.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com