Sådan finder du en blomstrende klatring plante eller Bush til en kæde Link hegnet

July 19

Chain link hegn kan være reelle tiltraengte forskoennelser. Heldigvis, disse metal hegn, som har en meget industrielle look, er let forklædt med passende grønne. At finde en blomstrende klatring plante eller bush til at skjule og blødgøre udseendet af en kæde link hegnet er nem nok, men før du køber, ud over plantens udseende, bør du overveje ting som solen, jorden, hastighed på vækst, mulige størrelse, vedligeholdelse kræves og hvordan du planlægger at bruge den plads, du ønsker at camouflere.

Instruktioner

At finde en plante til din Chain Link hegn

•Ansigt online og gøre en søgning på "trainable klatring planter og buske for hegn." Nedskrive sortsbetegnelser du indkvartering. Nogle alment tilgængelige klatring planter omfatter passionsblomst, drue vine, søde ærter, chilenske herlighed blomst, clematis, rhodochiton, pole bønner, bittersød, formiddag herlighed, jasmin, kaprifolier, black-eyed Susan vinstokke, blåregn, scramblere, bougainvillea, klatreroser, cissus og ivy. Sørg for at vælge buske og buske, der vil vokse høj nok til at skjule din kæde link hegnet.

•Alternately, Søg din telefonbog og kalder lokale plante butikker og planteskoler eller gå i person til butikken og spørger om "trainable klatring planter og buske i forbindelse med mure og hegn." Skriv ned navnene på planter børnehave eller shop har til rådighed.

•Undgå Internet søgninger på din foretrukne sorter. Notere relevante oplysninger såsom hvilken slags eksponering de behøver, type af jord, pleje, vækst, størrelse og pris varierer. For året rundt dækning i et tempereret klima er evergreens bedst. I varmere klimaer, vil planter forblive grøn det meste af året.

•Før køb, overveje hvilket busk eller klatring plante du som bedste, som planter du har råd til, og som vil bedst passer til dine behov og betingelserne i dit space.

•Vælg et par muligheder, og forskning bestilling planter online kontra købe dem lokalt. Det har aldrig gør ondt for at forsøge at forhandle en mere konkurrencedygtig pris med lokale leverandører. Når de overvejer online køb, glem ikke fragt udgifter for en letfordærvelige produkt.

Forpakket din klatring plante eller bush og plante det ud for din kæde-link hegn. Følg alle instruktioner, pleje, og gradvist lokke den til at vokse omkring dit hegn. Hvis du ikke har tid eller tålmodighed til at arbejde med din klatring plante eller bush, undersøge ansætte en gartner eller landscaper.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com