Engletrompet forgiftning

July 19

Engletrompet forgiftning

Den giftige endnu populær plante Brugmansia eller angel's trompet, kan forårsage en potentielt dødelig sygdom selv om ingested. Værdsat af gartnere til sin store, trompet formede blomster, bærer alle dele af planten toksiner, der påvirker mennesker og dyr ens.

Brugmansia

Den store blomstrende busk Brugmansia stammer fra Sydamerika. Anlægget kræver et varmt og fugtigt miljø for at vokse, hvilket gør det til en fælles tilføjelse til haver på tværs af den nederste halvdel af USA. Engletrompet gør også en fælles tilføjelse til indendørs haver i koldere områder blev anlægget ikke kan overleve uden for. Ifølge Floridata, er indarbejde Brugmansia i haver blevet forbudt i nogle områder på grund af dens giftige karakter.

Toksin

Alle dele af Brugmansia indeholder tropane alkaloider, farlige giftstoffer kendt for at have hallucinogene effekter. Frø af planter, som ligger inden for en blomstrende blomst, indeholder den højeste koncentration af giften. På grund af tropane alkaloider, er Brugmansia ofte blevet brugt som en hallucinogene stof. Hver plante har et andet niveau af tropane alkaloider, hvilket gør denne praksis, farlige og uforudsigelige.

Symptomer

Ifølge National Institutes of Health, symptomer omfatter delirium, forhøjet blodtryk, øget puls (takykardi) og øget elev dilatation. Engletrompet forgiftning også bærer med sig muligheden for dødsfald; men når ordentligt behandlet, risikoen for død er lav. Mennesker og dyr udviser lignende symptomer af Brugmansia forgiftning. Men dyrene tolerere en betydeligt lavere dosis end mennesker.

Behandling

Behandling af Brugmansia forgiftning indebærer mave pumpning, sedation og tæt overvågning af patientens indtil virkningerne passere. Patienter skal holdes på et hospital, mens effekter sidst til at sikre, at behandling er tilgængelig bør mere alvorlige symptomer, som anfald opstår.

Advarsel

Hvis du har indtaget nogen del af anlægget Brugmansia, søge lægehjælp omgående. Engletrompet er ikke en sikker hallucinogene og kan medføre døden. Forgiftningen alvorligt påvirker dyr samt; Hvis indtagelse opstår, skal du tage dyret til dyrlæge for pleje.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com