Rekey Schlage instruktioner

July 20

Schlage gør en vifte af oprettelse af nye nøgler kits, som er kompatibel med en lang række låse, der Schlage producerer. Oprettelse af nye nøgler din Schlage lås vil sikre mennesker, der har fået en kopi af nøglen til låsen før vil ikke kunne få adgang til en sikret område. Rekey din låse, når du eller en anden mister en nøgle, eller når du flytter ind i en ny bygning. Oprettelse af nye nøgler dine Schlage låse dig selv vil spare dig penge da de re-keying kits koster mindre end en Låsesmed opkræver pr. lås.

Instruktioner

•Fjern Lås forsamling fra døren ved at bakke ud nogen skruer, der holder låsen forsamling på plads. Brug den buede ende af nøglen gauge kort hvis låsen er inde dørhåndtag, at trykke på den centrale gauge mod knappen på den post, der forbinder dørhåndtag til døren. Trække knop fast fra døren for at fjerne den.

•Løsn retainer ring fra bagsiden af deadbolt låse. Drej håndtaget på bagsiden af deadbolt låse uret ved hjælp af bladet af en flad-head skruetrækker, fjerne håndtaget forsamling. Twist den store post på bagsiden af låsen mod uret for at fjerne det, udsætter lås cylinder.

•Tryk på nøglehul slutningen af lås forsamlingen til at skubbe det ud på bagsiden af sin bolig. Skub den U-formede del af re-keying sættet centrale sporvidde over den bagerste ende af samlingen lås, og skub det mod bagsiden af cylinderen til at fjerne den bageste hætte, hvis man er til stede.

•Sæt den kit plug follower værktøj i den åbne bagerste ende af lås cylinder. Indsæt den gamle nøgle i nøglehullet og drej det med uret en kvart omgang, så skub og træk låsen stikket fra forsiden af cylinderen.

•Drej cylinder til at dumpe ud bunden pins, fjern derefter den gamle nøgle. Indsæt den nye bund pins spidse ende først ind i slusen, efter den rækkefølge, der er angivet i kit's instruktioner. Saml låsen ved at vende demontering trinene. Indsæt den nye nøgle i låsen til at sikre, at du kan låse og låse den op uden problemer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com