Hjem afhjælpe for rengøring en sort keramisk komfur Top

July 20

Hjem afhjælpe for rengøring en sort keramisk komfur Top

Keramisk komfur toppe har fordele og ulemper. Deres glatte overflade gør det muligt for dem at lave mad jævnt og er let at tørre ned i slutningen af dagen. Men de er også modtagelige for udslip "madlavning i" overfladen. Dette gør udslip næsten umuligt at fjerne. Men der er flere metoder, der kan bruges til at fjerne selv de hårdeste pletter.

Ikke-slibende rengøring

Hvis du foretrækker at rengøre din sort keramisk kogeplade top uden brug af kommercielle rengøringsmidler, er der nogle husholdningsprodukter, der kan bruges til at effektivt rense komfur. En blanding af lige dele ammoniak og vand lov til at sidde på snavs i flere minutter vil fjerne de fleste pletter. Våd komfuret og tillade løsning til at sidde i flere minutter. Derefter anvende et barberblad til at forsigtigt fjerne pletter. Bruge barberblad med en 45-graders vinkel til at forhindre ridser.

En anden måde at polere overfladen af en keramisk kogeplade er at bruge en håndholdt sander. Fjern sandpapir og læg en fugtig klud over sander. Brug denne over ovnen, som om slibning det og overfladen vil hurtigt skinne igen.

Grynet Cleaners

Intet er nogle gange så effektiv som rengøring overfladen af en brændeovn som grynet rengøringsmidler. Bagepulver er en fremragende slibende rengøringsmiddel til brug med sorte keramiske komfurer, fordi det giver nok grus til at fjerne pletter, men ikke nok slid kan forårsage ridser. Slibende rengøringsmidler pulvere købt fra en hjem forsyning butik arbejde lige så godt til at fjerne grim. Drys pulveret på komfuret og gnid med en fugtig klud.

Andre rengøring Tips

Den bedste måde at holde din sort keramisk komfur ren er at rengøre udslip hurtigt når de opstår. Hvis du tillader pletter og spild at re koge i overfladen af ovnen bliver de næsten umuligt at fjerne. Hvis du bemærker en spill på din brændeovn, rydde op lige med det samme. Tyk skummende badeværelse cleaners rense også effektivt sort keramisk komfur toppe.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com