Gør det selv-skur tag spær

July 20

Et skur er ikke komplet, indtil du lægger et tag over det. Der er muligheder for tagdækning et skur--bølgede metal eller helvedesild primært-- men uanset hvad den endelige tagmateriale, skal det være installeret på en ramme. Omkring 80 procent af amerikanske hjem har i dag tage indrammet med præfabrikerede spær, som er stærkt, let at installere og relativt billigt. Men en lille skur, kan du gøre din egen spær, som vil være lige så robust og let at installere.

Instruktioner

•Figure spær køre--afstanden hvert spær skal dække fra væg til peak og hældning på taget. Dividere bredden af skuret med to at få run--5 fødder til en 10-fods-dækkende skur, f.eks. Vælg enhver pitch du ønsker, men dybest set svarer til, at de vigtigste hus, normalt omkring en 5/12, som skråner op 5 inches per fod på hver side.

•Kontrollér grundlæggende spær med to spær og en enkelt krave slips--en bandage mellem spær om halvvejs mellem peak og niveauet af væg toppe. Skære et mønster spær. Lægge en 2-tommer ved 4-tommer bestyrelsen flad med 4-tommer ansigt. Sætte en indramning firkantet i den ene ende, med punktet i bunden af bestyrelsen og de tynde tungen til højre. Juster den pitch på tungen (5 inches til et 5/12 tag) og 12-tommer-mærket på de brede blade øverst på brættet. Markere vinklen på slutningen af bestyrelsen for en top eller plumb skåret.

•Brug tabellen på blade af pladsen til at beregne længden af spær--13 inches per fod af at køre på en 5/12 tag. Formere sig at gange spær kører (13 gange 5) for at finde det bærende punkt hvor spær vil sidde på væggen. Måle denne afstand, 65 inches, nede i bunden af bestyrelsens spær. Bruge pladsen til at markere en 1-tommer lodret linje ind i bestyrelsen på det tidspunkt; Dette vil være på bagsiden af en "birdsmouth" trekant og vil passe mod ydersiden af væggen. Foranstaltning 3 1/2 inches tilbage op i bestyrelsen og bruge pladsen til at tegne en trekant til toppen af den lodrette streg.

•Tilføj en fod til spær længde til at give en overhæng på den side af væggen. Markere dette punkt og bruge den til at finde en ende, eller hale-cut, vinkel, som plumb skære men starter med punktet af pladsen øverst på væggen. Skære alle disse vinkler med en rundsav. Sæt spær på taget til at sikre birdsmouth er stram ovenpå væg og plumb cut er i midten af ganen. Markere og klippe alle andre spær--to for hver truss. Divider længden af skuret med 24 at få antallet af spær behov med 24-tommer afstand.

•Lay et par spær på en flad overflade med plumb skærer flush mod hinanden. Måle mellem bærende punkt hak at være sikker på, at det svarer til bredden på taget. Fastgør peak med et spjæld--en metal eller træ plade, der går på tværs af toppen og fæstner til spær toppe på hver side. Køre pigge af en metal kile ind i træet med en hammer, derefter tilføje negle gennem alle søm hullerne i metal. Sikker træ gussets, af krydsfiner skæres i overensstemmelse med peak vinkel med skruer drevet med en skrue pistol i hvert spær.

•Kontrollér et kors binde mellem spær halvvejs mellem bunden af peak og en vandret linje mellem spær--omkring 12 inches på en 5/12 tag. Placere en 2-tommer ved 4-tommer bestyrelsen mellem spærene, og markere vinkel til at passe det mellem dem. Skære bestyrelsen og installere det med gussets på hvert spær. Måle eller bruge en plan for at sikre det er helt vandret. Gøre alle andre spær det samme.

•Lift spær på taget, en ad gangen. Sætte en person på hver side af skuret med en 2-tommer af 4-tommer bestyrelsen takkede for at holde spær hale. Gå til Broramme på plads op og ned, og hæve den for en arbejder på toppen til oprejst. Brug en plan til plumb spær, og søm det til væg toppe gennem birdsmouth. Sæt alle andre spær på plads, og søm dem til væggen gennem birdsmouth. Installer "orkanen klip"--metal beslag, der Fastgør truss haler til væg toppe--for ekstra styrke.

•Sæt en "gavl stud"--en 2 x 4 klip til at passe mellem bunden af den cross slips og væg top--på hver ende truss. Toenail disse på plads med indramning negle drevet diagonalt. Jakke spær med orienteret strand board (OSB) fra spær enderne til roof top. Bruge en rundsav til at skære OSB paneler til at passe.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com