Hvor ofte du vand roser?

July 21

Hvor ofte du vand roser?

En udviser rose synes at stå imod den skønhed og kærlighed symboliseret ved friske blomster. For meget eller for lidt vand til dine roser kan føre til hæmmet vækst, tynd og svag blomster og kronblade og browning i bladene. Mængden af vand roser behov varierer afhængigt af klimaet, herunder nedbør og temperatur, men der er nogle grundlæggende retningslinjer, du kan følge.

Vejr

Hvor ofte til vand afhænger i høj grad på klimaet i dit område. Klima, der har lidt nedbør og høje temperaturer vil kræve du til vand meget oftere. Roserne vokser i et område, hvor temperaturen stiger i nærheden af eller over 90 grader hver dag skal vandes hver dag. Højdepunkter i firserne angive vanding hver anden dag i 70 ' erne hver tredje dag, og så videre. Hvis din jord modtager mere end 1 tommer regn, ikke vand din roser. Hvis du bor i et område, der har høj vind, roser kan tørre ud hurtigere, så konstant høj vind bør føre dig til vand ville en dag tidligere end din tidsplan ellers dikterer.

Jordtyper

Der er tre grundlæggende typer af jord: sandjord, lerjord jord og lerjord. Sandjord er fint og lader vandet løbe lige igennem det meget nemt. Lerjord er tætte og en masse vand sidder på eller i nærheden af overfladen. Lerjord jord er en lige blanding af begge dele og er den ideelle jord til dyrkning af de fleste planter. Generelt bør roses vandes i en dybde af 12 til 18 inches. Mængden af vand der er nødvendig for dette afhænger af jordtype. En tomme af vand vil trænge 12 inches i sandjord, 6 til 10 inches i lerjord jord og kun 4 til 6 inches i lerjord. Derfor skal en rosenhækken plantet i lerjord mere vand hver gang du overrisle end en i sandjord.

Generelle retningslinjer

I almindelighed roses skal vandes dybt og sjældent at tilskynde dybt vand vækst. Det betyder, at hvis din roser har brug for en tomme af vand pr. uge, det er bedre at give tomme på én gang, i stedet for vanding kun 1/5 tommer hver dag i ugen. Med mere vand, fugt synker dybere ned i jorden, og den steg rødderne må grave ned efter det. Dette skaber længere, sundere rødder, der vil holde plantedyrkning gennem årene.

Vanding Aids

Mulching over jorden omkring din roser vil holde jorden fugtigere for længere, reducerer chancen for din roser udtørring Hvis vinden eller temperatur stiger uventet, eller hvis du glemmer at vand. Hvis du konfigurerer et sprinkleranlæg til vand roser fra ovenfor, skal du angive vanding skal finde sted i morgen. Vand sidder på blade og kronblade i den varmeste tid på dagen (normalt mellem 10: 00 og 02: 00) kan føre til brænde mærker. Hvis du er hånd vanding, gøre det fra bunden af anlægget, direkte i jorden. Morgen og aften er ideelle gange til vand så fugt fordamper langsomt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com