Lav vedligeholdelse buske for en støttemur

July 21

Når der dyrkes som levende vægge, buske blokere uønskede visninger, dæmpe støj, øge privatliv. Buske kan også bruges til at hjælpe med at forhindre erosion rundt og på en støttemur. Lav vedligeholdelse buske kræver minimal beskæring, mindre vand og lidt gødning eller pesticider, som ikke kun gøre dit liv nemmere, men er godt for miljøet, samt. Vælg langsomt voksende buske, der trives i din region US Department of Agriculture plante hårdførhed zone til at plante i forbindelse med en støttemur.

Til Minus 10 F

Blå tåge busk (Caryopteris x clandonensis) er hårdfør i USDA zoner 6 til 9 og vokser til 3 fødder høj med en lignende spredning. Denne løvfældende busk trives i solrige steder med veldrænet, løs jord og tåler tørke. Det tiltrækker sommerfugle med sin lyse blå, sent-sommer blomster og er mere attraktivt, når venstre ugoedet. Hardy i zoner 6 til 7, kinesisk troldnød (Corylopsis sinensis) vokser godt i solrige steder med lys, veldrænet jord. Det er mørkt, løvfældende blade og blomstrer med aromatiske gule blomster i foråret. Kinesisk troldnød vokser til 12 fod høj med en 12-fods spredning.

Til Minus 20 F

Dværg fothergilla (Fothergilla gardenia) er hårdfør i USDA zoner 5 til 8. Native til det sydøstlige USA, denne langsomt voksende når højder af 5 fødder. Det blomstrer med duftende, hvide blomster i foråret og trives i sol til halvskygge og fugtig, godt afdrypning jord. Denne tætte busk vokser i en afrundet højen. Hårdfør i zonerne 5 til 8, Holger enebær (Juniperus squamata "Holger") vokser også til 5 fod høje med lige fordelt. Denne stedsegrønne har tætte løv, der forvandler fra guld til blå-grøn til grå-grøn som det aldre. Enebærbuskene foretrækker sol og godt afdrypning jord.

Til Minus 30 F

Den japanske kerria (Kerria japonica) er hårdfør i USDA zoner 4 til 9 og vokser til 6 fod høj med en 9-fods spredning. Denne oprejst løvfældende busk producerer et væld af lyse gule blomster i foråret og har lyse, savtakkede blade. Den vokser godt i delvis til fuld skygge og en bred vifte af jord. Smokebush (Cotinus coggygria) vokser til 15 fod høj med en lignende spredning. Denne tørke-tolerante planten er løvfældende blade, der forvandler lilla, rød og gul i efteråret. Den blomstrer med pink-grå blomster og vokser godt i en række solrig jord. Smokebushes er hårdfør i zoner 4 til 9.

Til Minus 40 F

Den østlige ninebark (hoved opulifolius) er hårdfør i zoner 3 til 8. Denne oprindelige busk tolererer fra tør til våd jord og sol til halvskygge. Det vokser til 8 fod høj med en 10-fods spredning og har en tæt forgrenede vane. Østlige ninebarks har løvfældende blade, der forvandler gul-grøn i efteråret. De blomstrer med hvid-pink blomster i foråret. Duftende sumac (Rhus aromatica) er hårdfør i zoner 3 til 9 og vokser til 6 fod høj med en 10-fods spredning. Denne løvfældende busk har skinnende løv, der forvandler gul, rød, orange og lilla i efteråret. Mandlige planten blomstrer med langvarig, gule blomster i foråret. Denne tørke-tolerante busk foretrækker god dræning, sure jord og solrigt til skygge delvis websteder. Vokse lav kultivar er især lav vedligeholdelse.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com