Sådan landskab en baggård paradis

July 21

Sådan landskab en baggård paradis

Uanset om du har en stor baghave eller ej, kan du forvandle din plads til et afslappende paradis med forskellige planter fundet i Havecentret. Omdanne baghaven til en paradise retreat betyder, at du kan slippe når som helst du ønsker til værftet for fred, rolig, hvile og afslapning. Bringe stemning i en baggård paradis til dit eget hjem med et par dekorative indslag hen til forøge de rolige og farverige omgivelser, som du kan nyde hele året med venner og familie.

Instruktioner

•Dæk det omgivende vægge i gården med masser af blade og farve til at skabe en følelse af isolation i en baggård paradis. Store, farverige buske omfatter hortensia, Benved og lilla. Dække grimme hegn eller vægge med boxwood hegn til at oprette en væg af grønne områder.

•Plant træer i baghaven til at give skygge og beskyttelse af personlige oplysninger for din oasis hjørner. Poppeltræer er ideelle til beskyttelse af personlige oplysninger, mens elm, bøg, ahorn og kirsebær træer giver farve og skygge til alle værftet.

•Dedicate et område af værftet til en aromaterapi have, og omfatter planter såsom lavendel, kamille, salvie eller basilikum. En aromaterapi haven giver farve og duft til en gård, og planterne kan anvendes i en bred vifte af stress-lindre retsmidler i hjemmet.

•Spread træflis eller knust grus omkring veje i baghaven. Line fortove eller gårdhave med stauder som angelonia, calibrachoa, Tusindfryd eller lavendel til at tilføje farve til baggård landskab. Blomstrende vinstokke på et espalier som bougainvillea, trompet vin eller blåregn på terrassen tilbyder privatliv og duft til udendørs underholdende områder.

•Opret en beroligende atmosfære med en vand springvand i landskabet. Vælg en vand-funktionen, der er proportional med værftet at sikre det passer og giver mulighed for bevægelse rundt om den.

•Tilføj udendørs møbler, såsom stole og borde, til en gårdhave til at yde en baggård flugt for venner og familie under underholdende eller socialt samvær. Hvis du ønsker baggård til at være et område at flygte til rolige gang, placere en udendørs chaiselong eller bænk under et træ eller i en have plads til et sted at slappe af.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com