Hvordan man opbygger en konkret brolægger gårdhave

July 21

Hvordan man opbygger en konkret brolægger gårdhave

Konkrete gårdhave asfaltudlæggere giver en lav vedligeholdelse, robust støtte system for din udendørs underholdning, og mens installation kan synes som om det ville være bedre gjort af en professionel, en beslutsom boligejer kan installere sit eget asfaltudlæggere for at skabe det optimale design for hans præference. Der er mere på projektet end blot lægge asfaltudlæggere på græsset i din værftet; Hvis du vil oprette en sikker og varig gårdhave, skal du forberede området.

Instruktioner

•Mark off din terrasseområde ved at presse træ stakes langs omkredsen og forbinde dem med nylonsnor. Eller du kunne sprøjte jorden med mærkning maling for at oprette en retningslinje for projektet.

•Dig ud af top 7 inches af muld, medmindre andet kræves ifølge bygningsreglementer til at grave dybere eller mere lavvandede. Kontroller, at din grave er selv med en plan og målebånd. Når du har fjernet alle snavset, stivne jorden med en plade komprimator eller hånd tamper for at skabe en mere stabil base.

•Lay et stykke landskab stof over området hele installationen til at hjælpe med regnvand afløb og holde jorden fra skiftende mens du arbejder. Jævnt en 4-tommer lag af gårdhave udlægningsmaskiner base på tværs af området og kompakt det med plade komprimator eller manipulere. Denne base skaber en flad, stabil overflade, der vil hjælpe med at forhindre asfaltudlæggere fra skiftende.

•Dæk udlægningsmaskiner base med en 1-tommer lag af sand. Flade sand helt og let drys den med vand for at skabe en helt plan installation overflade for pavers.

•Indstil dit betonfliser i sted i henhold til dit design. Hvis du nødt til at skære fliser til at passe på kanterne eller omkring objekter såsom drænrør, markere linjen snit med en mason's oliekridt og skære det med en diamant klinge våd så. Du kan leje eller købe saven, samt komprimator eller sikret mod manipulation og andre materialer på isenkræmmere.

•Indstil metal eller plast kantning omkring ydersiden af din færdige gårdhave og staven eller søm det på plads, Følg specifikke produkt retninger. Dette vil bidrage til at holde brolæggere på plads.

•Spread sand over din færdige gårdhave overfladen og tvinge det ind i hullerne mellem fliser med en kost. Drys vand over overfladen for at slå sig ned i sandet og udfylde eventuelle huller. Kompakt eller tamp overfladen en gang mere for at sikre alt er flad og sikkert.

Tips & advarsler

  • For at finde ud af antallet fliser skal du multiplicere længden og bredden af din terrasseområde for at få de firkantede optagelser. Tilføj 5 procent til at give mulighed for ekstra forsyninger. Købe asfaltudlæggere i overensstemmelse hermed.
  • Konsultere din brolægger leverandør til at finde ud af om du har brug at forsegle pavers, efter at de er sat på plads.
  • Grave uden at kende dit område kan resultere i beskadigede elledninger eller vandrør. Kontakt din forsyningsselskaber, før du begynder at grave for at få dem til at markere nogen forhindringer i din yard eller græsplæne.
  • Altid bære beskyttende handsker og beskyttelsesbriller, når du bruger en sav.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com