Sådan vask porcelæn

July 22

Pleje af din fine Kina korrekt vil gøre det sidste en levetid og meget mere. Et par enkle husholdningsartikler er alt det tager for at holde din Kina i tip top form. Brug ikke en opvaskemaskine til at vaske din fine Kina, som det er for varmt og vaskemiddel er for slibende. Det vil slides væk glasur og mønsteret på din fine Kina. Gemme dine Kina korrekt vil også udvide sit liv og holde det fri for revner, chips og ridser.

Instruktioner

•Wash Kina hurtigst muligt. Tillad ikke mad til tørt på pladerne, især sure fødevarer, som kan plette fine Kina. Brug en gummi spatel til at skrabe plader, da sølvtøj kan efterlade ridser.

•Line vasken med et lille håndklæde til at forhindre Kina fra at ramme bunden af vasken. Opsætning af et stort håndklæde på en tabel eller counter til sted i Kina på, når det er blevet vasket. Fjerne alle smykker, der kan ridse eller chip i Kina. Bruge et mildt rengøringsmiddel som elfenben eller Dove, og Tilføj 2 tbsp. eddike til vandet. Flytte hanen til side efter vasken er fuld at undgå at ramme det med Kina. Brug varmt vand, ikke varm.

•Wash kun ét element ad gangen. Flere elementer i vasken kan skrabe mod hinanden. Brug en svamp eller blød karklude til at vaske hver vare nøje. Brug ikke en slibende svamp. Vask hver tallerken med cirkulær strøg. Undgå overtryk eller skrubbe frem og tilbage. For genstridige pletter, drys på lidt bagepulver med et par ekstra dråber opvaskemiddel.

•Rinse hver tallerken med samme temperatur vand. En ændring i temperatur kan forårsage Kina til at knække. Stak ikke retter oven på hinanden, mens de tørring. Lægge dem enkeltvis på det store håndklæde og hånd-tør at undgå vand pletter.

Tips & advarsler

  • Brug aldrig en opvaskemaskine for at rengøre porcelæn, medmindre det er nyere end 20 år gammel og fabrikanten specifikt er anført, at det er opvaskemaskinen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com