Instruktioner for Bissell PowerSteamer

July 22

Bissell PowerSteamers er tæppe og stof rengøringsmidler til brug i hjemmet. PowerSteamers bruge en kombination af flydende rengøringsmiddel og varmt vand til at rense vanskelige pletter. I modsætning til almindelige støvsugere, der kun afhente løs snavs og debris, bruger PowerSteamer rengøring blandingen og en skrubbe børste til at rense tæppet.

Tilføjelse af renere og vand

Bissell PowerSteamers kræver rengøring flydende og varmt vand til at rense dine tæpper. Den flydende rensetank ligger på forsiden af PowerSteamer. Løft den renere væske tank ud af basen og skru ventilen hætten. Fyld beholderen med rensevæske til linjen maksimal fylde, skrue hætten tilbage på tanken og indsætte det i maskine base.

Næste, udfylde den PowerSteamer vandtank. Tryk ned på håndtaget udgivelsen ligger ved siden af venstre hjul. Trække sig tilbage på håndtaget og lægge den på gulvet. Løft vandtank ud af basen, skubbe håndtaget frem og fjerne låget. Fyld tanken med varmt vand, sæt det øverste låg og genindsætte vandtank i basen.

Rengøring indstillinger

PowerSteamers har tre rengøring indstillinger styres af en ringe på bunden af maskinen. Når først placere, blander PowerSteamer automatisk vandet med den rensevæske. Indstillingen "Normal" er bedst til de fleste rengørings job. Indstillingen "Høj trafik" er bedst, når der er en stor ophobning af snavs eller snavs. "Vand kun" bør anvendes som skylles, når en af de andre to rengøring indstillinger er fuldført.

Rengøring gulvtæppet

Når rengøring væske og vand er blevet tilføjet til maskinen, er du klar til at rense dit tæppe. Sæt netkabel, PowerSteamer til en fungerende stikkontakt og tryk på "Power"-kontakten til "On." Hold nede på aftrækkeren på PowerSteamer håndtag og flytte renere fremad langsomt. Fortsætte hold triggeren og flytte renere tilbage til at fuldføre en våd pass.

Give slip på aftrækkeren og langsomt skubbe PowerSteamer frem og tilbage over det område, du renset i den våde pass. Når aftrækkeren slippes, vil renere suge op enhver resterende beskidt vand i tæppet. Fortsætte med våde og suge passerer indtil vandet bevæger sig gennem damperen er klar, og Gentag derefter suge passerer indtil der ikke mere vand i gulvtæppet.

Finish hele tæppet på denne måde. Når det er gjort, kan du angive PowerSteamer til "Vand kun" og gå over hele tæppet en sidste gang for at fjerne overskydende snavs eller renere.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com