Hvad er nogle af de bedste stedsegrønne træer til brug for beskyttelse af personlige oplysninger i din landskabsarkitektoniske?

March 15

Hvad er nogle af de bedste stedsegrønne træer til brug for beskyttelse af personlige oplysninger i din landskabsarkitektoniske?

Skærme og hække i landskaber tjener en række formål, fra at handle som skillevægge mellem egenskaber for at tilføje personlige oplysninger. Stedsegrønne træer eller hegn holde deres tekstur og farve gennem vinteren. Plantet sammen, høje voksende stedsegrønne træer---med deres ensartede, hurtige vækstrate og tætte tekstur---er en langsigtet løsning på privatlivets i landskabspleje.

Grønne gigant

Green Giant (Thuja "Green Giant") er blandt de mest populære skærmen evergreens, med sin kraftige vækst vane og en mørk grøn farve. Træet har en kompakt og ensartet pyramide form og ingen alvorlige sygdomme eller skadedyr-relaterede spørgsmål. Green Giant vokser til en fuld højde på op til 60 fod bredde er 12 til 20 fod. De tætte skalaer vokse i flade sprays på stigende og vandrette grene. Træets tilpasningsevne til en række forskellige jordtyper, herunder loam til tunge ler, øger det popularitet i landskaber. Green Giant er hårdfør i USDA zoner 5-7 og trives bedst i områder i fuld sol.

Leyland cypres

Leyland cypress (Cupressocyparis Leylandii) er et stedsegrønt nåletræ med en Opret vækst vane. Træet har en symmetrisk, søjleformede modne form med skællende, overlappende nåle, der vokser i tætte, flad sprays. Det hårdføre træet vokser til en moden højde på op til 50 fod. Leyland cypress er blandt de hårdføre stedsegrønne planter, som trives på enhver jordtype undtagen meget våd. North American native træet er hårdfør i USDA zoner 6 til 10, og har minimal vanding krav og en overlegen tørke tolerance engang etableret. Plant i områder af fuld sol for bedste vækst. Leyland cypress også tilpasser sig nogle timer af skygge i løbet af dagen.

Glat cypres

Glat cypres (cypres glabra) er en hurtigt voksende evergreen godt tilpasset til brug som en hemmelig raster med sin tætte, hvid plettet, blå-grønne blade og kompakt form. Steeple-formet træet vokser til en fuld højde på 30 til 50 fod med en 12 - 15 fods spredning. Glat cypres er en indfødt i de centrale Arizona bjerge og tilpasser sig til enhver veldrænet jord, herunder grusede eller stenet. Plant i områder af fuld sol for optimal vækst og vand godt i det første år efter omplantning. Glat cypres er hårdfør i USDA zoner 7 til 10.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com